Olivia Bentley habar nu are că, în curând, va spune ”Bun venit, iubire!”. Pentru Olivia, Lucky Harbor este mai mult decât orășelul unde și-a deschis un mic magazin cu produse vintage. Este locul unde oamenii sunt prietenoși cu străini și, mai ales, locul unde nimeni nu-i cunoaște adevăratul nume.

Citește și: O mai știți pe actrița de telenovele Adamari Lopez? S-a căsătorit pentru a doua oară la 48 de ani. Imagini de poveste

”Bun venit, iubire!” de Jill Shalvis

Olivia face tot posibilul ca trecutul ei să rămână îngropat. De aceea, nu lasă pe nimeni să se apropie prea mult de ea. Asta până când vede un bărbat care pare că este pe cale de a se îneca. Se grăbește să-l ajute și nu doar că face o faptă bună, dar pune mâna pe cel mai sexy bărbat pe care l-a văzut vreodată.  

Căpitan al unei bărci de agrement, Cole Donovan nu este deranjat deloc că o femeie superbă se agață de el și încearcă să-l ”salveze” pe când făcea scufundări fără echipament. De fapt, i-ar plăcea să petreacă mai mult timp alături de Olivia. Nu se așteaptă la complicațiile care vor apărea pe viitor. Vrea doar să spună: ”Bun venit, iubire!”.

Citește ”Bun venit, iubire!” de Jill Shalvis pentru a vedea dacă Donovan va reuși să o convingă pe Olivia să își deschidă inima sau doar o va face să plece cât mai repede din Lucky Harbor. Cartea apare vineri, 21 mai, doar în colecția Cărți romantice a Editurii Lira.

Citește și alte cărți din colecția Lucky Harbour:

O dată în viață de Jill Shalvis

”O veșnicie și o zi” de Jill Shalvis. Se vor iubi sau nu o eternitate?

”Îndrăgostită nebunește” – Iubirea vine atunci când nu te aștepți

Un sărut pentru o viață de Jill Shalvis

Mereu în gândul meu de Jill Shalvis. Rămânem doar amici sau dragoste pe viață?

”Numai tu” de Jill Shalvis. Cum se înțelege un polițist cu o infractoare