Ingrediente:
► 250 g unt 
►un praf sare
►4 gălbenușuri
►200 g zahăr pudră
►un plic zahăr vanilat
►175 g făină
Pentru glazură:
►300 ml ciocolată albă
►portocale confiate

1. Se amestecă untul moale, de la temperatura camerei, cu zahărul pudră, sarea și zahărul vanilat. Se adaugă gălbenușurile și, la final, făina. Se încorporează ușor, să nu se lase, și apoi se toarnă cu un poş în tava tapetată cu hârtie de copt.
2. Biscuiţii se coc la 150°C. În acest timp, se topește ciocolata la baie de aburi și se adaugă și un cubuleț de unt.
3. După ce s-au copt biscuiții, se scot și se răcesc. Se toarnă glazura de ciocolată pe mijloc și se pun feliuțele de portocale confiate. Se lasă să se răcească pentru a se prinde bine.
4. Se servesc reci, ornați cu frunzulițe de mentă.