Ingrediente:
► 2 verze mici
►3 cepe
►400 g carne
►100 g unt
►sare
►piper negru măcinat
►250 ml supă de vită
►300 g piure de roșii
►4 ouă
►250 ml smântână pentru gătit
►200 g brânză feta
►mălai pentru mămăligă

1. Se curăță ceapa, se toacă mărunt și se călește în jumătate din cantitatea de unt. Se adaugă carnea tocată și supa de vită şi se lasă să fiarbă la foc potrivit.
2. Separat, se toacă varza mărunt și se călește în restul de unt. Se adaugă sare, piper și o parte din piureul de roșii. Se lasă să scadă la foc mic.
3. După ce a fiert carnea, se amestecă cu varza, apoi vasul se dă deoparte să se răcorească. Se bat ouăle spumă, se amestecă cu restul de roșii și cu smântâna.
4. Se tapetează tava cu unt și se așază un pat de varză, unul de carne și tot așa. Deasupra se așază un strat de brânză feta și se toarnă compoziția de ouă. Se bagă în cuptor, unde se lasă maximum
40 de minute. Se servește cu mămăliguță coaptă.