Ingrediente:
►200 g unt
►150 g zahăr pudră
►100 g făină
►50 g făină de migdale
►4 gălbenușuri
►un praf sare
►3 linguri smântână dulce
Pentru cremă:
►3 gălbenușuri
►esenţă de vanilie
►125 g zahăr pudră
►300 g mascarpone
►200 ml frișcă lichidă
►500 g căpșune
►zahăr pudră pentru ornat
►mentă pentru ornat

1. Se pun într-un bol gălbenușurile, zahărul, untul, smântâna, un praf de sare, făina și făina de migdale. Se amestecă toate ingredientele și se obține o cocă. Se împachetează în folie de plastic și se lasă la rece, aproximativ o oră.
2. Separat, se pregătește crema mascarpone. Se freacă zahărul cu gălbenușurile și cu esenţa de vanilie. Se adaugă brânza mascarpone și se amestecă ușor. Se adaugă frișca, la final, și se lasă la rece.
3. Se spală căpșunele și se lasă să se
scurgă pe un prosop absorbant.
4. Se scoate aluatul, se întinde și se taie cu o formă rotundă. Se așază în tava tapetată cu hârtie de copt și se coc la 180°C. Se scot, se răcoresc și se umplu cu crema și căpșunele proaspete. Se pudrează cu zahăr și se ornează cu mentă.