► Ingrediente
►300 g tortellini cu carne de vită
►150 g mazăre
►2 morcovi
►150 g fasole verde fideluță
►o ceapă roșie
►un litru suc de roșii
►sare
►piper negru măcinat
►1-2 linguri ulei de măsline
►o legătură pătrunjel
►2-3 frunze țelină
►cașcaval pentru ornat

► Preparare:
1. Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj.
2. Între timp, se curăță legumele, se spală și se înăbușă câteva minute în sucul propriu, apoi se adaugă un litru de apă și se lasă să fiarbă.
3. Se verifică dacă au fiert legumele, apoi se adaugă sucul de roșii. Se potrivește supa cu sare și piper, după gust.
4. Tortellini se scot în sită și se scurg. Se pun în supă și se mai dau în clocot câteva minute. Supa se servește ornată cu pătrunjel și cașcaval.