Ingrediente

  • 150 g boabe quinoa
  • 1 cub concentrat de legume
  • o lămâie
  • un castravete
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1/2 legătură mentă
  • 1/2 legătură busuioc
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Se spală quinoa cu apă rece. Intre timp, se pun pe foc 1 litru de apă și cubul de concentrat.
    2. Când apa dă în clocot, se pun boabele de quinoa și se lasă la fiert 12 minute, amestecând din când în când pentru a evita lipirea.
    3. După ce au fiert, se scurg boabele și se lasă să se răcească. Apoi se amestecă ușor cu sucul de lămâie strecurat, uleiul, sarea și piperul și verdețurile tocate fin.
    4. Se adaugă castravetele tăiat cuburi și se dă la rece 2 ore.

    Sursa foto:Shutterstock

    Citește mai multe rețete pe site-ul www.rețetepractice.ro