Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 200 g fasole galbenă
  • o conservă mică fasole boabe
  • 250 g șuncă
  • pătrunjel
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • o lingură oțet de vin alb
  • o linguriță muștar boabe
  • sare
  • piper

1.Cele două tipuri de fasole păstăi se pun la fiert în apă sărată și se lasă 20 de minute. Apoi, se scurg și se trec sub jet de apă rece.
2. Fasolea boabe se scurge de apa în care a stat conservată și se trece și ea sub un jet de apă rece.
3. Pentru sos, se amestecă oțetul, uleiul, sarea, puperul și muștarul și apoi se lasă deoparte.
4. Se pun cele 3 tipuri de fasole în bolul de salată, se adaugă șunca, se presară cu pătrunjel și se aduce la masă cu sosul alături.

Sursa foto:Northfoto/Colorise

Mai multe retete gasiti pe site-ul www.retetepractice.ro