Ingrediente:
►500 g piept de curcan
►200 ml vin alb dulce
►sare grunjoasă
►piper negru și alb măcinat
►2 fire usturoi
►50 g unt
►cimbru verde
►o salată mare
►300 g cireșe
►oțet balsamic
►2-3 linguri ulei de struguri
►o ceapă roșie
►zeama de la o lămâie

1. Se  spală bine pieptul de curcan, se condimentează cu sare, cimbru și piper, se unge cu unt, cu usturoiul pisat și se stropește cu vinul alb. Se bagă în cuptor acoperit cu hârtie de copt și se coace la 180°C. Se scoate după ce s-a rumenit frumos.
2. Se spală salata verde şi se scurge bine. Cireşele se spală şi ele şi li se scot sâmburii.
3. Se așază pe un platou salata, deasupra se pun felii subțiri de friptură din piept de curcan şi cireşele fără sâmburi. Salata se stropeşte cu zeama de lămâie şi cu uleiul de struguri.