► Ingrediente
► 300 g porumb
►o țelină medie
►2 legături pătrunjel
►10 fileuri de anchoa
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►2 cepe roșii
►2 lămâi
►2 linguri ulei de măsline
►2 lingurițe oțet balsamic

► Preparare:
1. Se rade țelina sau se taie cubulețe, se pune într-un bol și se amestecă cu pătrunjelul tocat mărunt.
2. Separat, se curăță ceapa, se spală și se taie solzișori. Se freacă cu sare grunjoasă, ulei și oţet și se lasă câteva minute.
3. Fileurile de anchoa se taie mărunt și se amestecă cu restul ingredientelor, apoi se adaugă suc de lămâie, după gust.
4. Se pun toate ingredientele într-un bol și se amestecă. Se mai adugă sare, piper și oțet balsamic. Se servește cu pâine prăjită.