PORŢII: 4-6
PREPARARE: 60 min
AŞTEPTARE: 1-2 ORE
Ingrediente:
►un kg carne de miel (pulpă de miel fără os)
►o legătură ceapă
►o legătură usturoi
►1-2 linguri pesmet 
►un cubuleț unt
►200 g spanac
►sare grunjoasă
►piper negru și verde pisat
►ulei de măsline
►500 ml vin alb sec
►o căpățână usturoi
►rozmarin verde
►4-5 frunze ienibahar

1. Se ia pulpa de miel, se curăță de pielițe, se îndepărtează grăsimea și se trece printr-un jet de apă rece.
2. Se unge cu ulei pe toată suprafața și se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la rece.
3. În acest timp, se alege spanacul, se spală și se opărește 2-3 minute, nu foarte mult ca să nu se înmoaie prea tare. Se curăţă ceapa și usturoiul și se taie potrivit. Se călesc 2-3 minute și se adaugă spanacul, sarea și pesmetul rumenit în puțin unt.
4. Se scoate pulpa, se umple cu verdeaţă, se rulează, se strânge cu ață de bucătărie și se pune în tavă. Se stropește cu vin și ulei de măsline, dacă mai e nevoie. Se adaugă rozmarin, ienibahar și piper. Pe margini se pun rondele din căpățâna de usturoi și se acoperă cu un capac, apoi se coace la 160°C, până se rumeneşte.