► Ingrediente
► un kg pulpă de porc
►sare grunjoasă
►o lingură miere
►piper negru boabe și măcinat
►200 ml vin alb dulce
►4 căței usturoi
►rozmarin proaspăt
►8 cartofi noi
►4 morcovi
►2-3 linguri ulei de măsline

► Preparare:
1. Se condimentează carnea cu sare şi piper și se împănează cu rozmarin și usturoi. Se stropește cu vin și ulei de măsline și se înăbușă la foc mediu.
2. În acest timp, se spală și se curăță legumele. Se taie felii potrivite, care se ung cu miere și ulei și se sărează. Legumele se stropesc cu apă călduță, se acoperă cu hârtie de copt și se bagă în cuptorul încins.
3. După ce s-a înăbușit bucata de carne, se așază deasupra legumelor și se lasă să se rumenească. Friptura se servește ornată cu rozmarin proaspăt.