Ingrediente

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 3 legături ceapă verde
  • 4 căței usturoi
  • 2 lingurițe boia
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sirop de vișine

1. În ulei încins se pune ceapa la călit, după ce a fost curățată și tăiată mărunt. Se amestecă pentru a nu se prinde de vas și, când a început să se înmoaie, se adaugă boiaua.
2. Se lasă 1 minut și se adaugă pulpele de pui și siropul de vișine. Se lasă puiul să se rumenească.
3. Se toarnă apoi câte 200 ml de apă, în mai multe reprize, până ce carnea fierbe, sub capac.
4. Se lasă la fiert în funcție de cât de scăzut se dorește a fi sosul. Spre sfârșit se adaugă usturoiul, sarea și piperul.

Sursa foto:Shutterstock

Mai multe rețete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro

Îți recomandăm să încerci și aceste rețete de pulpe de pui la cuptor