Ingrediente:
► 300 g făină
►150 ml lapte
►un pliculeţ drojdie uscată (echivalent a 25 g drojdie proaspătă)
►o linguriţă zahăr
►o lingură ulei
►200 g roşii decojite de la conservă
►300 g mozzarella
►150 g carne speck

1. Se dizolvă drojdia şi zahărul cu puţin lapte.
După ce s-a dizolvat drojdia, aceasta se adaugă peste făină. Se toarnă uleiul şi restul de lapte şi se frământă până se formează o cocă nu prea tare, care se lasă la crescut.
2. După ce şi-a dublat volumul, coca se frământă cu puţină făină, apoi se întinde într-o foaie subţire de aproximativ 5 mm.
3. Tava se tapetează cu făină, se pune foaia de aluat care se bagă în cuptorul încins la 150°C, aproximativ 2 minute.
4. Se scoate tava de la cuptor şi se adaugă ingredientele. Se pun roşiile decojite şi mărunţite, apoi mozzarella şi carnea. Se bagă la cuptor 15 minute.