► Ingrediente
►4 păstrăvi
►250 ml vin alb dulce
►800 g ciuperci
►100 g unt
►300 g roșii cherry
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►o legătură usturoi
►o linguriță capere
►zeama de la o lămâie
►ulei de măsline
►o legătură pătrunjel

► Preparare:
1. Se spală și se curăță usturoiul verde. Se taie și se pasează cu blenderul. Se adaugă ulei, sare și piper, mentă, pătrunjel, zeama de lămâie și caperele.
2. Se ung peștii cu acest sos, se așază în tavă, se stropesc cu puțin vin, se adaugă şi roșiile și se dau la cuptor.
3. Se curăță ciupercile, se taie, se spală, se scurg și se sotează în unt topit. Se stropesc cu puțină apă și se potrivesc cu sare și piper. La final, se adaugă pătrunjel tocat. Se aranjează pe un platou și se servesc cu păstrăvul frumos rumenit.