Ingrediente
►350 g paste
►50 g unt
►2 piepți de pui
►sare grunjoasă
►piper alb măcinat
►5-6 linguri ulei de floarea-soarelui
►50 g parmezan
►o legătură pătrunjel
1. Se spală pieptul de pui într-un jet de apă și se taie cubulețe. Se lasă să se scurgă și se prăjește în uleiul încins. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se lasă să se rumenească bine, la foc mediu.
2. Separat, se pun pastele la fiert în apă cu sare și o linguriță de ulei și se lasă să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
3. După ce au fiert pastele, se scot în sită și se lasă sub jet de apă rece.
4. Se pune untul în tavă, se topește și se adaugă pastele scurse bine. Se potrivesc cu sare și un praf de piper, după gust.
5. Se adaugă pieptul de pui, se presară parmezan și pătrunjel proaspăt. Se lasă în cuptor
10 minute, după care se scot  și se servesc calde.