► Ingrediente
► 12 copane de pui
►4 ardei
►boia iute și dulce
►ulei pentru prăjit
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►cimbru verde
►300 ml piure de roșii
►o lingură curry
►o linguriță zahăr
►300 g orez
►un litru apă clocotită
►2-3 linguri sos de soia

► Preparare:
1. Copanele se condimentează cu sare, cimbru, boia și piper. Se prăjesc în uleiul încins și se scot pe șervet absorbant.
2. Separat, se amestecă piureul de roșii cu sos picant, zahăr, sare, piper și se pun să fiarbă. Se dau în două-trei clocote.
3. Între timp, se alege orezul, se spală și se pune să fiarbă. Se adaugă puțin ulei la final, se ia de pe foc și se acoperă cu un prosop de bucătărie.
4. Se așază pulpele pe un platou, se pune orezul și se stropește cu sos de soia. Se servesc cu sosul picant.