► Ingrediente
Pentru aluat:
►3 ouă
►200 ml apă
►75 ml ulei
►150 g făină
►un praf sare
Pentru cremă:
►3 ouă
►100 g unt
►8 linguri zahăr
►500 ml lapte
►3 linguri făină
►esenţă de vanilie
►300 ml frișcă lichidă
►zahăr pudră

► Preparare:
1. Se pun apa, sarea și uleiul să clocotească. La final, se adaugă făina cernută. Se amestecă și se lasă să se răcorească, apoi se încorporează şi ouăle.
2. Se toarnă compoziția cu poșul în tavă și se dă la cuptor. După ce s-au rumenit, se scot, se răcesc și se taie pe mijloc.
3. Pentru cremă, se amestecă ouăle cu zahărul, făina și laptele opărit. Se fierb cu esenţa de vanilie. După ce s-a închegat, se dă deoparte și se adaugă untul. Se umplu cu cremă, se pune frișca bătută și se servesc pudrate cu zahăr.