Ingrediente:
►5 dovlecei
►4 ouă
►250 g brânză telemea
►75 g unt
►100 g brânză camembert
►sare
►piper
►ulei pentru uns tava
►500 g aluat franțuzesc
►un gălbenuş pentru uns
1. Se curăță și se spală dovleceii. Se taie rondele. Se condimentează cu sare și piper.
2. Se rade telemeaua și se amestecă împreună cu ouăle şi cu untul și se lasă la rece.
3. Se încinge cuptorul la 180°C. Se întinde aluatul în așa fel încât să poată acoperi tava. Se așază în forma rotundă, unsă cu ulei, un strat de dovlecei, unul de compo-ziţie cu brânză şi tot aşa până se termină.
4. Pe ultimul strat, se întinde brânza camembert, apoi foaia de aluat. Se unge cu gălbenușul bătut și se coace până se
rumeneşte. Se servește atât caldă, cât și rece.