Ingrediente:
Pentru bezea:
►6 albușuri
►300 g zahăr
►un plic zahăr vanilat
►un praf sare
Pentru cremă:
►250 g unt
►3 gălbenușuri
►150 ml lapte
►o păstaie de vanilie
►100 g zahăr tos
►250 g ciocolată cu lapte

1. Se bat albuşurile spumă, apoi se adaugă un praf de sare și zahărul. Se toarnă cu șprițul în tava tapetată și se coc, pentru început, cu ușa închisă. Se lasă să se rumenească ușor și să se umfle, iar după ce au făcut o crustă tare, se scot și se răcesc.
2. Pentru cremă, se freacă gălbenușurile cu zahărul, se adaugă laptele fierbinte în care a fiert o păstaie de vanilie și se pun pe foc mediu. Se amestecă încontinuu până se îngroaşă crema, apoi se ia de pe foc. 
3. Se topește ciocolata la baie de aburi şi, separat, se freacă untul spumă. Se adaugă crema fiartă peste unt, puțin câte puțin, și apoi se lasă la rece. Se trec bezelele prin ciocolată topită, se lasă să se usuce ciocolata și se umplu cu cremă.