Ingrediente

  • 300 ml frișcă lichidă
  • 200 g biscuiți moi
  • 100 ml suc de portocale
  • 100 g unt
  • 2 portocale
  • 2 foi gelatină
  • 1. Biscuiții se fărâmițează cât mai mărunt și apoi se amestecă cu untul topit.
    2. Se tapetează cu acest amestec o formă mare sau mai multe individuale, după care se pun la rece.
    3. Se înmoaie gelatina în apă rece și, între timp, se bate frișca. Gelatina se amestecă apoi cu sucul de portocale ușor încălzit și se toarnă peste frișcă. Se omogenizează bine.
    4. În formele de la frigider se pun întâi portocalele tăiate, după imaginație, se toarnă frișca, se nivelează și se dă la rece pentru 2 ore. Se servește ornată cu felii de portocale.

    Sursa foto: Thinkstock
    Citește mai multe rețete pe site-ul www.rețetepractice.ro