► Ingrediente
►o pâine împletită
►100 g unt
►300 g șuncă de Praga
►150 g cașcaval Cedar
►o ceapă roșie
►roșii deshidratate
►4 castraveţi murați
►muștar picant
►maioneză
►sare
►piper alb măcinat

► Preparare:
1. Pâinea tăiată pe mijloc se unge cu unt, se sărează și se dă 5 minute în cuptorul încins.
2. Ceapa tocată mărunt se rumeneşte în ulei. Peste aceasta se adaugă şi roșiile deshidratate și se mai lasă câteva minute.
3. Şunca tăiată fâșii se amestecă cu cașcavalul ras. Se pun pe pâinea caldă un strat de ceapă și roșii, unul de cașcaval și șuncă și se mai lasă 5 minute în cuptor să se rumenească.
4. Castraveciorii mărunţiţi se amestecă cu maioneza şi se pun ca ultim strat al sendvişului.