Femeia, care o viață întreagă a muncit la fabrică, nu are prea multe ”plăceri vinovate”. Dar în fața unei beri nu rezistă. Nu exagerează, desface o cutie și-și face pofta. Și tocmai faptul că știe să-și facă mici bucurii și e veșnic recunoscătoare pentru acestea a ajutat-o să trăiască mult, spune ea.

Poveste de dragoste emoționantă

Eileen Maher trăiește de trei ani într-un azil, după ce soțul ei a murit. Cei doi nu au avut copii, însă au avut o căsnicie lungă și fericită. S-au cunoscut când ea avea 33 de ani, după ce o prietenă i-a sugerat să meargă într-un local dintr-un hotel, unde cânta un pianist foaret talentat. A mers, l-a ascultat și s-a îndrăgostit de el și de muzica sa, jazz.

Eillen și Frank s-au căsătorit în 1951, au venit în Blackpool pentru luna de miere și nu au mai plecat niciodată de acolo.

Aștepta cu sufletul la gură telegrama de la regină

Ajunsă la 100 de ani și întrebată ce-și dorește de ziua ei, femeia, care are o stare bună de sănătate, nesupărând-o decât faptul că i-a slăbit vederea, ceea ce nu-i mai permite să privească partidele de tenis, a replicat că telegrama de la regină. Monarhul britanic, care a ajuns de asemeni la o vârstă venerabilă – 92 de ani – trimite tuturor celor care împlinesc 100 de ani câte o telegramă, acest gest fiind perceput ca o mare onoare.

Bonus, de ziua ei, Eillen a primit și o petrecere de care a profitat din plin, dansând întreaga seară.

Foto: Captură YouTube

Vezi și La 91 de ani, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii călărește, conduce și e plină de energie. Iată care este secretul longevității sale

Citește și: