Nu i-a luat mult Adei să decidă că trebuie să fie alături de fiul ei, pentru a-i purta de grijă. Așa că a devenit și ea locatară a casei de bătrâni din Liverpool. Așa poate să-i spună ”bună dimineața” și ”noapte bună” câte zile va mai avea.

Angajații azilului spun că mama și fiul sunt pur și simplu inseparabili. Adoră să-și petreacă timpul împreună. Cel mai mult le face plăcere să privească la TV serialul ”Emmerdale”, pe gustul amândorura.

Întrebată despre legătura dintre ea și fiul ei, Ada răspunde senină că niciodată nu încetezi să fii mamă. Prin urmare, în preajma fiului, Ada întotdeauna se comportă ca o mamă. Îl ”cocoloșește”, îl îngrijește, îl alintă, întocmai cum ar face o mamă cu copilul ei preșcolar. Mai mult, chiar îl ceartă când nu se comportă așa cum trebuie.

Iar orice despărțire, cât de mică, așa cum se întâmplă când Ada merge la coafor și e nevoită să părăsească azilul, e resimțită intens de ambele părți. Tom stă și o așteaptă la intrarea în cămin, iar când Ada vine o așteaptă cu brațele întinse.

Cât despre conducerea azilului, aceasta este foarte fericită că poate găzdui o mamă și un fiu. Așa ceva se întâmplă foatre rar, așa că Ada și Tom sunt favoriții azilului, tot personalul încercând să le facă momentele petrecute împreună unice.

Vezi și Viața bate filmul! Acestă femeie suferă zilnic un șoc, când află că soțul ei a părăsit-o

Citește și: