Vrei să cucereşti un Berbec?

Căsnicia voastră va fi o aventură continuă, încununată cu focuri de artificii!

Este un semn de Foc puternic, bătăios şi dur. Fii directă cu el şi uită trucurile romantice, pentru că Berbecul nu ştie să ofere flori şi să cânte serenade. Fă-l să se simtă unicul iubit şi subjugă-l cu firea ta impulsivă şi dornică de aventuri. Se plictiseşte repede, dacă nu mai are nimic de cucerit, aşa că oferă-i cât mai des experienţe inedite. Nu îl caracterizează fidelitatea, dar poate fi generos şi grijuliu cu o parteneră pe măsură.

Îţi face curte un Taur?

Fii o prietenă iubitoare şi grijulie, ca relaţia voastră să continue cu o căsnicie frumoasă!

Bărbatul Taur nu îşi imaginează viaţa singur, dar nici nu se însoară cu oricine. Viitoarea lui soţie trebuie să fie o gospodină desăvârşită, să gătească delicios şi să fie o mamă dedicată. Schimbările, mai ales de temperament, îl enervează, aşa că păstrează-ţi calmul, fii diplomată şi onestă. Taurul trebuie să ştie întotdeauna pe ce se poate baza, aşa că viaţa lui de familie trebuie să fie liniştită, fără scene şi discuţii contradictorii.

Iubeşti un bărbat din zodia Gemeni?

Se hotărăşte greu să îşi întemeieze o familie şi fuge de rutina obligaţiilor cotidiene!

Mare amator de noutăţi şi experienţe inedite, apreciază femeia care ştie să îl incite. Dacă vrei să fie al tău, nu fii posesivă sau geloasă, pentru că va fugi de tine. Preferă relaţiile lipsite de angajamente serioase, se căsătoreşte târziu şi numai dacă găseşte o parteneră potrivită: o femeie deşteaptă, capabilă să îi menţină interesul treaz prin tot felul de aventuri, excursii şi petreceri. Soţia lui trebuie să fie însă şi o femeie practică.

Te întâlneşti cu un Rac?

Iubirea lui tandră te poate face fericită pentru tot restul vieţii!

Caută fidelitatea înainte de orice, are mereu nevoie de dovezi de dragoste şi de mângâieri. Iubeşte o singură femeie, iar dacă este trădat, nu mai are încredere niciodată în dragostea alteia. Atent şi grijuliu, generos cu dragostea şi cadourile, te face să îl iubeşti imediat. Dar, dacă te-a prins în mreje, devine tot mai posesiv şi trebuie să te obişnuieşti cu firea lui schimbătoare. Căsnicia voastră poate fi frumoasă, dacă eşti răbdătoare din fire.

Te-ai îndrăgostit de un Leu?

Dacă te iubeşte sincer, vei fi fericită şi protejată!

Leii înşală arareori, dacă au găsit deja partenera ideală. Fii diplomată şi lasă-l să creadă că el conduce familia şi că este cel mai important personaj din viaţa ta. Astfel, vei asigura echilibrul şi armonia din familie. Viaţa lui socială este dinamică, este ambiţios şi perseverent, dar şi lăudăros. Nu este de mirare dacă mai calcă uneori strâmb să iasă învingător din orice, dar toate reuşitele lui vor fi închinate apoi familiei.

Eşti atrasă de un bărbat din Fecioară?

Dacă vă căsătoriţi, va încerca să îţi schimbe viaţa şi să facă ordine cum crede el!

Pare echilibrat, ordonat, selectiv şi plictisitor… dar la femeia de care se simte atras caută tocmai opusul lui. Te va iubi pentru că eşti o idealistă, o romantică dezordonată şi pentru că îl surprinzi mereu cu ceva frumos. Se hotărăşte foarte greu să se căsătorească, aşa că ai putea să îl ceri tu, dacă simţi că te iubeşte cu adevărat. Treci peste exigenţa lui, îmbunându-l cu un cadou, şi susţine-i ambiţia de a ajunge cât mai sus pe plan profesional.

Te admiră un bărbat din zodia Balanţă?

Încurajează-i sentimentele pentru că te va iubi cu o pasiune greu de egalat!

Bărbatul Balanţă este un mare cuceritor, un romantic rafinat care iubeşte frumosul şi ştie să se ofere. Îşi răsfaţă iubita, cheltuieşte mult pentru luxul ei şi nu lasă nici o întâlnire la voia întâmplării. Căsătoria voastră ar putea fi un strop de Paradis, dacă ştii să întreţii flacăra pasiunii mereu vie. Are ochi alunecoşi, dar tu trebuie să fii mereu în centrul preocupărilor lui. Joacă-te cu inima lui, fii misterioasă şi delicată, ca să îl păstrezi doar pentru tine.

Te-a sărutat un Scorpion?

Nu crede în sărutul lui, până nu te cere în căsătorie, pentru că este imprevizibil!

Trebuie să îl cunoşti foarte bine înainte de căsătorie, ca să rezişti lângă el viaţa toată. Bărbatul Scorpion este o enigmă, fascinant şi extrem de inteligent, beneficiază de o intuiţie ascuţită. Puţine îi poţi ascunde, dar el îţi poate citi în suflet cu uşurinţă. Îi place să pară dur şi dezinteresat, dar este foarte sensibil. Odată rănit, nu te poate ierta în veci. Dar dacă îl faci fericit şi îi demonstrezi că îl iubeşti, nu va mai exista nici o altă femeie în viaţa lui.

Te-a invitat la aventură un Săgetător?

Fii prudentă, pentru că s-ar putea să nu fii singura iubire din viaţa lui!

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ştii despre un Săgetător este faptul că iubeşte libertatea. Este un aventurier care cucereşte o nouă femeie numai de dragul de a trăi o nouă experienţă. În tinereţe, este un vânător de femei, dar la maturitate se plictiseşte de acest sport şi găseşte preocupări mai interesante. Căsătoreşte-te cu el după o matură chibzuinţă şi implică-l în toate activităţile familiei, să nu uite nici o clipă ce responsabilităţi are.

Ai vrea să te măriţi cu un Capricorn?

Demonstrează-i că este cea mai importantă persoană din viaţa ta şi ai răbdare!

Tânărul Capricorn este în primul rând interesat de carieră şi de statutul lui social. Urmăreşte recunoaşterea profesională şi recompensele financiare şi nu îşi pierde capul niciodată iubind cu pasiune. Se căsătoreşte târziu, după ce şi-a satisfăcut toate ambiţiile. Este un soţ grijuliu, dar are mari pretenţii din partea celei pe care o iubeşte. Îi plac femeile gospodine, dedicate familiei şi nu va trăi niciodată lângă o femeie prea independentă.

Te-ai logodit cu un Vărsător?

Nu îi îngrădi libertatea şi nu îl obliga să îşi ia angajamente serioase, pentru că va fugi!

Bărbatul Vărsător poate iubi cu toată sinceritatea, dar foarte rar îşi va exprima sentimentele, de teamă să nu devină sclavul iubitei sale. O căsătorie frumoasă pentru un Vărsător este cea în care soţia îi este în primul rând o prietenă îngăduitoare, o confidentă inteligentă care nu îl critică niciodată. Dacă nu te iubeşte din toată inima, relaţia voastră poate trece prin despărţiri furtunoase şi împăcări melancolice, până se va hotărî să îţi spună adevărul.

Vrei să cucereşti un tânăr din zodia Peştilor?

Relaţia voastră va fi o enigmă pentru că el urăşte ordinea şi deciziile definitive!

Viaţa lângă un bărbat din această zodie este o aventură, pentru că nu ştii niciodată ce decizie va lua a doua zi. Tu eşti cea care trebuie să iei toate deciziile în ceea ce priveşte căsătoria şi viitorul copiilor. Dar fii atentă să nu distrugi echilibrul relaţiei voastre. Bărbatul Peşti are un spaţiu numai al lui în care nu lasă pe nimeni să intre, de aceea este bine să îi respecţi dorinţa de intimitate. Păstrează şi tu o atitudine misterioasă şi iubeşte-l aşa cum este.

sursa foto: www.thesmashable.com