Luna plină și căsnicia Berbecilor

Faza de lună plină aduce împlinire în plan financiar, ai șansa să obții mai mulți bani și să îți reface bugetul secătuit peste vară. Fondurile de care dispui te vor ajuta să faci planuri noi pentru viitorul căsniciei voastre, poate chiar să vă cumpărați o nouă locuință.

Luna plină și căsnicia Taurilor

Relația cu soțul sau cu partenerul de viață se îmbunătățește considerabil. Împreună veți reuși să puneți capăt unei situații dificile sau să îndepărtați un obstacol din calea voastră pentru a fi mai fericiți.

Luna plină și căsnicia Gemenilor

Lunația din semnul de Pământ al Taurului te obligă să abordezi direct o problemă mai veche de cuplu și să iei o decizie clară. Nu mai poți amâna lucrurile, dacă ai nevoie de stabilitate și de armonie între voi.

Luna plină și căsnicia Racilor

Se pare că vei avea parte de o surpriză sau de o veste care aduce o schimbare în viața de cuplu. Se întâmplă ceva pentru care nu sunteți pregătiți, dar veți reuși să vă uniți forțele pentru a obține un profit din întreaga situație.

Luna plină și căsnicia Leilor

Este o perioadă benefică din punct de vedere profesional și te vei concentra foarte mult în aceste zile asupra responsabilităților tale profesionale. Din păcate, este posibil ca partenerul de cuplu să se simtă neglijat și să îți ceară un sacrificiu.

Luna plină și căsnicia Fecioarelor

Influența Lunii pline este susținută de romanticul Neptun care poate favoriza acum cererile în căsătorie, în cazul în care sunteți aproape de acest pas, sau întemeierea unei familii, dacă te decizi să rămâi însărcinată.

Luna plină și căsnicia Balanțelor

Este un moment astral favorabil care pune accentul pe intimitate, încredere și pe resursele voastre comune. Veți descoperi că puteți face împreună mult mai mult pentru a fi fericiți și pentru a vă îmbunătăți viața.

Luna plină și căsnicia Scorpionilor

Nimic nu se compară cu pasiunea pe care o aduce Luna plină în viața ta, tocmai datorită opoziției sale cu Soarele aflat acum în Scorpion. Soțul sau partenerul tău de cuplu va găsi o modalitate prin care te va face deosebit de fericită.

Luna plină și căsnicia Săgetătorilor

Un proiect mai vechi important pentru familia și căsnicia ta se apropie de final. Este foarte important ce decizii veți lua împreună pe ultima sută de metri, ca să nu faceți o greșeală pe care nu o mai puteți repara.

Luna plină și căsnicia Capricornilor

Vor urma câteva zile în care vei avea parte de mai mult timp liber pentru iubire, pentru micile tale plăceri, pentru activitățile pe care le faceți împreună și care te fac atât de fericită. Nu pierdeți timpul cu fleacuri! Faceți doar cee ace vă place.

Luna plină și căsnicia Vărsătorilor

Conjunctura astrală te obligă să faci câteva schimbări legate de casă, să renovezi sau să arunci lucrurile vechi care nu îți mai sunt de folos. Este posibil ca nevoia ta de schimbare să nu fie pe placul soțului, dacă nu discutați înainte acest lucru.

Luna plină și căsnicia Peștilor

Vei primi un răspuns important care va debloca o situație care părea fără ieșire. În sfârșit, vei putea discuta mai liber cu partenerul tău de viață despre ceea ce vrei să faceți pe viitor și despre ceea ce vă poate aduce beneficii reciproce.

Superstiții din vechime

Se spune că nu este bine să te căsătorești niciodată în cele trei zile cât este luna plină la apogeu. Faza de Lună plină înseamnă finalizare, încheiere și regres, iar influența ei nu poate fi bun augur pentru tinerii miri. În schimb, este cel mai bine să te căsătorești sau să faci planuri noi în căsnicie după faza de Lună nouă, în timp ce astrul nopții crește pe cer.