Diferența 1: Aderență mai puternică 

Baza Normală: Bazele normale sunt adesea folosite în ojă semipermanentă, oferind o aderență bună, dar nu extraordinară. Manichiura poate rezista câteva săptămâni în funcție de calitatea produselor și de tehnica de aplicare. 

Baza Rubber: Bazele rubber au o formulă specială care asigură o aderență mai puternică între unghie și ojă semipermanentă. Aceasta reduce semnificativ riscul desprinderii ojei de pe unghii. 

Diferența 2: Flexibilitate și rezistență 

Baza Normală: Bazele obișnuite pot fi mai rigide, ceea ce le face să fie vulnerabile la fisuri sau să se desprindă în cazul unor activități intense, dar și în cazul unor unghii mai problematice. 

Baza Rubber: Bazele rubber au o textură flexibilă, ceea ce le permite să se adapteze la mișcările naturale ale unghiei. Această caracteristică oferă o rezistență mai mare la lovituri și mișcări bruște și o face mai potrivită pentru unghiile cu probleme de aderență. 

Diferența 3: Absorbția șocurilor 

Baza Normală: Bazele obișnuite nu au capacitatea de a absorbi șocurile, ceea ce poate duce la crăparea unghiei în cazul unor impacturi mai puternice și implicit la desprinderea ojei de pe suprafața unghiei naturale. 

Baza Rubber: Bazele rubber au o abilitate superioară de a absorbi șocurile, protejând astfel unghia de deteriorări. Această caracteristică este benefică pentru persoanele active, cu unghii problematice (probleme de aderență) 

Diferența 4: Durabilitate îmbunătățită 

Baza Normală: Manichiura cu o bază normală poate dura câteva săptămâni, dar se poate deteriora mai repede, mai ales dacă unghiile sunt supuse foarte des unor șocuri sau iau contact cu apă foarte frecvent. 

Baza Rubber: Bazele rubber oferă o durabilitate mai mare, menținând manichiură în stare impecabilă pentru o perioadă mai lungă de timp. Astfel, veți avea o manichiură frumoasă și rezistentă chiar și în cele mai solicitante circumstanțe.

O bază rubber pentru ojă semipermanentă poate face o diferență semnificativă în ceea ce privește rezistența și aspectul manichiurii dvs. Cu aderență puternică, flexibilitate, capacitate de absorbție a șocurilor și durabilitate îmbunătățită, această opțiune reprezintă alegerea ideală pentru o manichiură care să reziste cu succes provocărilor zilnice. În plus, gama de baze rubber este mult mai extinsă, existând variante colorate, sidefate sau cu particule de decor, pentru a se potrivi oricărei necessitate în materie de manichiură.

De ce să alegi bazele rubber Kayara?

 Baza rubber Kayara poate fi utilizată ca strat de aderență pentru orice material. Este autonivelantă și poate fi aplicată cu ușurință, iar datorită flexibilității poate fi utilizată chiar și pe unghiile cu probleme de aderență. Pentru o manichiură mai rapidă, bazele rubber Kayara îți oferă posibilitatea de a aplica doar baza și top coat, având în gamă opțiuni cu particule de decor dar și baze colorate sau sidefate. Cu o rezistență de aproximativ 4 săptămâni și cu o consistență potrivită pentru realizarea apexului, bazele Kayara îți vor oferi siguranța realizării unei manichiuri de salon.