Află cum să îți scoți în evidență stilul personal cu ajutorul unor accesorii potrivite 

Accesoriile nu sunt doar o notă de finisare a ținutei tale, ele sunt o parte importantă în completarea look-ului tău. De la bijuterii, la pantofi, acestea ar putea fi cheia pentru a-ți completa stilul. De asemenea, articole precum: coliere, eșarfe, ochelari de soare sau pălării, au puterea de a transforma complet o ținută. Iată câteva sfaturi simple care să îți ofere indicațiile necesare pentru a te asigura că stilul tău este pus în evidență cu ajutorul accesoriilor:  

Alege un accesoriu emblematic

Dacă te simți copleșită de opțiunile variate, alege doar o singură piesă statement care te face să te simți bine și pe care o poți purta la mai multe ținute. Spre exemplu, un colier cu un pandantiv din aur, într-un model care te reprezintă este o alegere excelentă deoarece îl poți asorta la diverse outfituri, fie ele casual sau elegante. Pe bb-shop.ro vei găsi diverse modele remarcabile pentru a alege în funcție de gusturile și personalitatea ta.   

Gândește-te la culori și modele

Accesoriile sunt o modalitate excelentă de a adăuga un plus de culoare unei ținute simple. Culorile strălucitoare și imprimeurile pot fi dificil de integrat în garderoba ta, mai ales dacă nu ești o persoană foarte îndrăzneață, dar poți face acest lucru subtil prin intermediul pantofilor, curelelor sau eșarfelor. Accesoriile îți permit să adaugi un accent interesant la orice ținută, chiar dacă este casual. O eșarfă strălucitoare cu un imprimeu floral îndrăzneț, sau o brățară groasă cu pietre prețioase reprezintă alegeri excelente.  

Amestecă stilurile, texturile și asortează 

Accesoriile sunt făcute pentru a înveseli orice ținută indiferent de stilul tău. Așadar, poți da frâu liber imaginației, amestecând și asortând texturi diferite, cum ar fi o rochie din satin cu o jachetă din denim sau o eșarfă florală cu o geacă din piele.

Pentru a-ți ușura alegerile în materie de styling, iată și câteva lucruri de bază pe care trebuie să le știi când vine vorba de accesorii: 

  • Suprapune coliere de lungimi diferite. 
  • Combină cercei mai mici cu coliere mai mari și viceversa. 
  • Alege un accesoriu care să te reprezinte și pe care să îl porți des. 
  • Acordă atenție proporțiilor (ținutele sofisticate se potrivesc cu accesorii mici și discrete). 
  • Alege un punct central și construiește restul ținutei în jurul acestuia. 
  • Folosește accesorii care se potrivesc cu nuanțele din restul outfitului tău.  

Așadar, o ținută nu este completă fără accesorii, de aceea trebuie să profiți la maximum de acestea pentru a crea outfituri pline de personalitate și strălucire. Cheia pentru a te accesoriza corespunzător este să găsești ceva care să se potrivească stilului tău și care să te facă să te simți încrezătoare. 

Sursa foto: pexels.com