Zodiile norocoase în dragoste

Taurii sunt cei mai favorizați de marele astru al iubirii, Venus, care le oferă momente deosebite în compania partenerilor. Trebuie să fie atenți la detalii, la tot ce discută cu partenerii de cuplu și la dorințele pe care nu au reușit să le îndeplinească. Venus le oferă șansa să facă mai mult!

Leii vor avea tot ce își doresc de la dragoste! Este o perioadă entuziastă, iar Saturn aduce armonie și stabilitate în cuplurile care au trecut prin perioade mai dificile până acum. Iar pentru Leii singuri, se vor ivi ocaziile potrivite pentru a cunoaște partenerii de care au nevoie.

Scorpionii vor descoperi că dragostea le oferă cele mai frumoase momente în această lună. Poate ar trebui să mai renunțe la ambițiile profesionale și să ofere mai mult timp celor pe care îi iubesc. Călătoriile romantice ar trebui să fie o prioritate.

Zodiile norocoase la bani

Balanțele sunt ambițioase, muncesc mult și au idei profitabile. Nu este de mirare că, la sfârșitul lunii noiembrie, bugetul lor va fi mai mare. Este posibil să primească bani și din surse la care nu s-au gândit până acum, dar pe care le vor exploata pe viitor.

Capricornii au multe proiecte, se implică în tot felul de activități interesante, iar cele mai importante dintre ele le vor aduce și beneficii. Noiembrie va fi o lună prosperă și vor reuși să acumuleze bani pentru distracțiile de la sfârșitul anului.

Peștii sunt foarte activi și optimiști, muncesc cu spor și reușesc să realizeze lucruri deosebite cu bani mai puțini decât planificaseră. Vor avea norocul să profite de promoții sau de reduceri care îi vor ajuta să economisească și să încheie luna noiembrie cu un buget mai mare.

Zodiile norocoase în carieră

Berbecii vor avea parte de o perioadă prolifică la serviciu și vor reuși să se ocupe în liniște de contractele sau responsabilitățile importante. Totul va merge ca pe roate, vor avea întâlniri de succes și vor reuși să își pună în valoare calitățile.

Racii vor fi favorizați, dacă își dau silința să iasă în evidență. Trebuie să profite de orice conjunctură deosebită care apare la serviciu sau să își caute un alt loc de muncă, pentru că este o perioadă excelentă pentru afirmare.

Fecioarele vor avea șansa să înceapă ceva nou sau să aleagă un drum profesional care le va aduce satisfacții. Marte și Venus le oferă energie și creativitate, iar întâlnirile pe care le vor avea pot aduce multe schimbări benefice în carieră.

Zodiile mai puțin norocoase

Gemenii pot avea o perioadă mai dificilă, în care vor apărea conflicte, probleme juridice și chiar discuții neplăcute în cuplu. Relațiile care păreau să meargă bine vor trece printr-o perioadă de încercare, în urma căreia este posibil ca legăturile mai puțin solide să se destrame.

Săgetătorii se vor confrunta cu o probleme în relația de dragoste și nu vor găsi prea ușor o rezolvare, dacă nu fac un sacrificiu sau un compromis pentru fericirea partenerilor lor. Nici la serviciu nu se întrevede vreun succes notabil, dacă nu se străduiesc să muncească mai mult.

Vărsătorii vor avea o perioadă mai agitată, posibil cu surprize neplăcute, dacă nu și-au luat măsuri de precauție în ceea ce privești banii. La serviciu, este posibil să se confrunte cu o concurență pe care nu o pot combate, dacă nu sunt ajutați de colegi.