În faza de Lună nouă, energia marelui astru aduce numeroase beneficii tuturor zodiilor, dar pentru fiecare în parte are o surpriză. Este cel mai bun moment să începi un proiect nou, să îți cauți un loc de muncă sau să accepți o întâlnire și să dai șanse unei noi relații de dragoste. Forța Lunii noi îți va da impulsul necesar de a porni în direcția dorită și trebuie să profiți de influența pe care o are asupra zodiei tale.

Zodia Berbec

Luna nouă de azi se află în semnul Scorpionului, o zodie de Apă care amplifică și stimulează energia benefică a astrului selenar. Profită de aceste zile și schimbă hainele vechi pe care nu le mai dorești sau coafura veche cu una nouă. Este momentul să îți îmbunătățești imaginea!

Zodia Taur

Redecorează dormitorul, fă investiții în casă sau schimbă electrocasnicele vechi cu unele moderne, dotate cu aplicații variate. Luna nouă este un moment prielnic să îți ușurezi munca în casă și să investești în obiecte care îți vor fi de ajutor pe termen lung.

Zodia Gemeni

Fă planuri pentru vacanța de iarnă, organizează o întâlnire cu prietenele sau cu partenerii de afaceri. Discuțiile pe care le vei avea în aceste zile, dominate de Luna nouă, îți vor aduce informații utile și vei găsi momentul potrivit să atragi beneficiile de partea ta.

Zodia Rac

Este momentul prielnic să te ocupi mai mult de tine, să începi o dietă nouă sau să îți cumperi un abonament la o sală de fitness. Mergi al salon sau la spa, fă sport, mergi la dansuri sau profită de vremea liniștită pentru a face mai multe plimbări în aer liber.

Zodia Leu

Ești obișnuită să fii în centrul atenției, dar ai nevoie de o nouă abordare în plan social. Încearcă să te întâlnești cu persoanele care ți-ar putea influența cariera și caută cele mai noi informații despre schimbările din domeniul profesional care te interesează. Poți avea o șansă în plus!

Zodia Fecioară

De fiecare dată când este Lună nouă, trebuie să profiți de energia ei benefică și să faci ceva pentru sănătatea ta. Învață să gătești după rețete noi, delicioase, dar sănătoase, adoptă un regim alimentar diferit sau repetă analizele medicale și consultă un medic, dacă ai probleme de sănătate.

Zodia Balanță

Luna nouă din semnul Scorpionului poate fi șansa ta cea mai mare din această perioadă să regăsești dragostea. Ea pune accentul pe revitalizarea relațiilor vechi și monotone, în care partenerii s-au înstrăinat unul de altul, dar oferă o șansă și Balanțelor singure care își caută perechea.

Zodia Scorpion

Luna nouă din 12 noiembrie se află în zodia ta și va avea o influență norocoasă în primul rând asupra proiectelor tale avantajoase din punct de vedere financiar. Poate fi un moment bun să negociezi un contract sau vânzarea unei proprietăți, precum și un alt post în compania în care lucrezi.

Zodia Săgetător

Luna nouă îți poate oferi șansa să te implicit într-o activitate inedită, spre exemplu să plantezi copaci alături de un grup de tineri ecologiști. Sau poți lua parte la activități caritabile în beneficiul unor copii. Pentru zodia ta, Luna nouă înseamnă dăruire și generozitate.

Zodia Capricorn

Pune-ți calitățile în valoare, muncește mai mult și vei avea șansa să fii remarcată în aceste zile. Este posibil ca Luna nouă să te ajute să faci acum primul pas spre un alt drum profesional sau spre o avansare.

Zodia Vărsător

Te vei implica mai mult în activitățile casnice, deși nu îți stă în fire, dar vrei să fii mai aproape de familie și de copii. Poate fi momentul prielnic să îți ajuți rudele mai tinere să treacă peste un obstacol sau să faci un gest deosebit pentru persoana iubită.

Zodia Pești

Vei beneficia de timp liber numai pentru tine și vei reuși să te odihnești. Dacă ai o relație de dragoste, fă tot posibilul să petreci câteva seri numai cu partenerul tău, să vă bucurați de liniște și de pasiune.

credit foto: 123rf.com