Spirit aventuros

Femeia Scorpion este deosebit de activă și energică și caută în fiecare zi un motiv să fie fericită. Ea consideră că viața este incredibilă și frumoasă, de aceea se bucură de fiecare clipă și o trăiește ca pe o aventură. Este oricând pregătită să plece într-o călătorie departe de casă, să trăiască o nouă aventură, să se distreze cu prietenii și să își îmbogățească viața cu evenimente inedite.

Femeia Scorpion este înzestrată cu mult curaj

Spiritul aventuros merge mână în mână cu puterea de a lupta cu toate obstacolele și dificultățile vieții. Femeia Scorpion este curajoasă, iar dacă face vreo greșeală, nu dă niciun pas înapoi. Ea este convinsă că un pas greșit este o șansă de a te cunoaște mai bine, de a deveni un om mai bun și de a-ți îmbunătăți viața.

Perseverența

Când Scorpionul își dorește ceva, va găsi o cale de a-l obține, chiar dacă este ocolită. Dacă ai o prietenă Scorpion și vrea să faceți ceva deosebit împreună, nici să nu îndrăznești să spui ”nu”. Te va prinde în mrejele ei, te va convinge și va insista până când vei fi de acord cu ea. Perseverența o ajută pe femeia Scorpion să obțină aproape totul în viață și să trăiască fiecare zi cu o energie inepuizabilă.

Memoria de elefant!

Femeia Scorpion este înzestrată cu o memorie fantastică și cu abilități de detectiv. Nu i se poate ascunde nimic și nu uită nimic! Este o pacoste când își aduce aminte toate greșelile prietenilor, dar mai ales ale iubitului. Memoria excelentă o ajută nu doar în relații, ci și în carieră, unde își va uimi colegii sau șefii cu abilitățile ei de a reține tot felul de detalii utile, când alții abia se descurcă.

Femeia Scorpion este un bancher excelent

Știe întotdeauna câți bani are, câți bani îi trebuie și câți bani merită să investească. Are un spirit întreprinzător și știe unde să găsească bani, când are nevoie de ei. Nu îi place să-și risipească bugetul pe lucruri scumpe și inutile, dar alege cu grijă exact ceea ce are nevoie. În familie, știe să controleze bugetul și se ferește să facă datorii în perioadele dificile.