Tuturor ne plac jocurile, dar există 3 zodii cărora le plac jocurile periculoase și nu se dau în lături să riște. De cele mai multe ori, deciziile lor hazardate îi fac pe ceilalți să sufere. Află care sunt aceste zodii și cum să te ferești de ele!

Berbecul, în competiție indiferent de pericole

Se știe că zodia Berbecului se află sub influența lui Marte, zeul Războiului, al Dominației și al Agresiunii. Fără să vrea, el este mereu în război surd cu cei din jur. Berbecul intră în competiție cu cei care au ceea ce el nu poate avea și încearcă să își revendice anumite drepturi, fără să țină cont de consecințe. Când vrea ceva, se aruncă în luptă cu toate armele și poate provoca răni grave. Dar, dacă vrei să te ferești de el, nu e bine să îi întorci spatele! Trebuie să răspunzi dur!

Scorpionul, el face jocurile periculoase

Misterul, secretele și intrigile sunt a doua natură a acestei zodii introvertite și ascunse. Scorpionul este un adevărat artizan al jocurilor periculoase și îi place să complice lucrurile, când toată lumea crede că a găsit rezolvarea. Pentru el, există întotdeauna mai multe finaluri și nu contează cine este rănit în cele din urmă. Pentru a-i face față, trebuie să cunoști toate dedesubturile și să nu te lași intimidat.

Vărsătorul, mare amator de provocări

În astrologie, Vărsătorul este cunoscut drept Creierul, datorită abilităților sale de a inventa și imagina lucruri noi. Jocurile, în relațiile de dragoste, dar și în carieră, se numără printre preferatele sale, dar niciodată jocurile de culise. Vărsătorul este destul de transparent și de obicei îți dai seama unde vrea să ajungă. Cu el poți lupta cu toate armele pe față și de obicei se numără și el printre victime. Îi place să inventeze și să îi pună pe ceilalți în dificultate, dar acceptă orice provocare.

sursa foto: 123rf.com