Ce haine alegi în funcție de zodia ta

Berbec

Nativele acestei zodii sunt receptive la tot ce ține de modă, tendințe, ținute. Datorită stilului lor individual, berbecii tineri au tendința de a percepe strada ca pe un podium.

Se deosebesc clar din mulțime, iar Venus le influențează alegerile stilistice sau schema cromatică, adesea maximaliste.

Ca orice semn de foc, berbecul iese în evidență prin îndrăzneala alegerilor vestimentare.

Ei aleg hainele în funcție de culoare, nu prea le place fadul. Liniile geometrice sunt simple, cu volum moderat.

Sunt atrași de la tunici și rochii vaporoase până la haine cu influențe militare, de camuflaj și ținute sportive.

Taur

Preferă ținutele care se potrivesc siluetei lor, dar să fie de calitate. Le plac materialele lejere, bine realizate, cu detalii fine, simple ca stil.

Nativii din zodia taurului sunt atrași de culoarea lui Venus – roz, dar și de albastru. Schema coloristică cuprinde culorile vii, în cazul acestor nativi.

Gemeni

Cei din zodia gemenilor dețin cea mai mare garderobă dintre semnele de aer. Influența lui Mercur le influențează frecvent stările, astfel că sunt predispuși să cumpere mai mult decât este necesar.

Stilul lor este ușor neutru – haine tip sport, jeanși, tricouri, veste, jachete simple. Pentru ei moda nu are vârstă. Au o pasiune pentru galben.

Rac

De departe, racii sunt niște conservatori în ce privește ținutele alese. Se află la polul opus de berbeci în ce privește dorința de a se remarca din mulțime.

Preferă elemente clasice, de bază, fără contraste, materiale naturale. Gamele de semitonuri sunt adesea folosite de ei. Le plac culorile romantice – tinerii aleg tonuri de albastru și roz, iar adulții verde, kakimaro, negru. Au momente când sunt atrași de culori strălucitoare.

Stilul hainelor lor trebuie să fie unul elegant care să le permită mișcări lejere și naturale, dar care să le pună în evidență calitățile fizice.

Leu

Sunt mereu atenți în alegerea hainelor. Sunt capabili să poarte lucuri simple care să le dea un farmec aparte și strălucitor. Tot ce poartă un leu îl face să arate și mai bine.

Ca și în cazul berbecului, leul iubește culorile culorile strălucitoare – albastru închis, portocaliu, auriu, combinații de purpuriu și alb. Oriunde s-ar afla, leul va ieși în evidență prin stilul său inconfundabil.

Fecioara

Îi place să investească în ținutele sale, iar stilul este simplu și elegant. Rațională când își alege hainele. Îi plac modelele care se potrivesc pentru orice ocazie, pentru că știe cum să combine articolele. Cu puțină creativitate, fecioara face dintr-un simplu articol o piesă vestimentară elegantă.

Aproape toate culorile îî vin bine acestui nativ. În general, poartă tonuri de gri, culoarea nisipului, tonuri de maro, dar și bleumarin.

Balanța

Este definită de bun gust, Venus fiind planeta care îi influențează alegerile. Alegerile sale lasă celor din jur o impresie plăcută, de armonie.

Nu prea le place să facă schimbări în ce privește stilul ales, ei devenind în timp fideli unei anumite linii care îi face să se simtă bine, echilibrați.

În locul combinațiilor de culori și materiale, balanța alege ca hainele sale să corespundă ocaziilor.

Culorile alese sunt pastelurile, poz, tonuri subtile de albastru.

Scorpion

Pasionalii zodiacului încearcă și la capitolul vestimentație să atragă toate privirile. Stilul său are un caracter agresiv, precum Marte, planeta care îl guvernează la domiciliu, dar conservator, clasic.

Hainele trebuie să le pună în evidență calitățile fizice – să aibă un decolteu, o tăietură, inserții.

Și Pluto își exercită influența asupra nativilor în ce privește stilul, astfel că scorpionii vor fi atrași și de piese vintage pe care le vor purta în moduri inedite.

La capitolul culori primează cele pasionale, sexuale – roșul.

Săgetător

Prin alegerile sale, nativul își arată locul în societate, succesul, prosperitatea. Îi place să fie modern, elegant, hainele sale sunt de cele mai multe ori scumpe, iubește brandurile.

Se simte atras și de ținute tradiționale, haine de cult și religioase. Poate alege culori mai închise, iar printre preferate este violetul.

Capricorn

Cei din zodia capricornului sunt conservatori când vorbesc de modă. Nativii acestui semn de pământ sunt dedicați unul stil natural, clasic ce poate fi purtat pe o perioadă mai lungă de timp.

Aleg ținute cu linii drepte, puțin volum, din materiale naturale și de calitate. Sunt atrași de broderii, piese croșetate, dantele.

Schema lor coloristică cuprinde culori închise – gri, negru, dar și mai deschise precum bej, cafeniu.

Vărsător

Nativul din zodia varsător este implicat în tot ce este strălucitor și neobișnuit, chiar și la capitolul modă. Pot alege culori vii, strălucitoare, dar pot avea zile în care preferă tonuri cu mult mai cuminți.

Nativelor le place să-și accesorizeze picioarele, fie că este vorba de o brățară sau de o șosetă din dantelă sau tatuaj.

Le place să se distreze când compun o ținută, le place să facă tot felul de combinații care să le reflecte starea de spirit.

Sunt atrași de albastru, gri-argintiu.

Pești

Alegerile celor din zodia pești pot fi uneori extrem de atent făcute, alteori cu indiferență, fără să sugereze vreo idee anume.

Preferă fluditate în forme, asimetrie, romantism, materialele elastice, jersey, mătasea.

Ei acceptă cu greu restricțiile în viața de zi cu zi, majoritatea nefiind pasionați de uniforme sau jachete.

Sunt atrași de tonuri deschise de albastru, violet, dar și de roz și verde.

Sursa Foto Flickr