Pentru ca anul acesta s-au implinit 17 ani de la aparitia pe piata a revistei, aniversarea a fost marcata, ca de fiecare data, de mult asteptata Petrecere Viva!. In editia de luna aceasta ti-am pregatit o galerie din care nu lipsesc vedetele, tinutele rafinate si aparitiile spectaculoase de pe covorul rosu al celui mai glam party din Capitala. 

Loredana
La inceputul verii Loredana a avut parte de o calatorie plina de revelatii în India. Cantareata ne-a marturisit ca aceasta experienta i-a schimbat fundamental viata, ajutand-o sa vada lumea cu alti ochi. Despre echilibru ne-a vorbit si Alina Eremia, devenita rapid una dintre cele mai pe val artiste, cu planuri serioase pentru viitor, atat profesional cat si personal.

001-Cover-100%

Emilia Clarke
Dupa ce a cucerit o lume intreaga cu rolul Mamei Dragonilor in „Game of Thrones”, luna aceasta Emilia Clarke surprinde cu rolul pe care il are in filmul romantic „Me before You”. Exclusiv pentru VIVA!, actrita marturiseste cum s-a simtit in aceasta ipostaza inedita. Tot in editia de iulie afli si despre divortul scandalos dintre Johnny Depp si Amber Heard. De asemenea, ti-am pregatit un material detaliat despre legenda boxului mondial, Muhammad Ali.

Este vara, soare, iar daca nu stii unde sa-ti petreci concediul te ajutam cu sugestii. Daca esti in cautarea unul loc exotic, Miami Beach este alegerea perfecta pentru tine, iar sansele de a te intalni cu celebritatile de peste Ocean sunt garantate. In schimb, daca vrei o vacanta relaxanta, departe de soarele arzator, descopera minunile naturale ale Islandei, paradisul nordic, unde soarele straluceaste pana dupa miezul noptii.

VIVA! iulie va fi disponibila incepand cu 1 iulie, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

Pentru doar 9,9 lei, poti cumpara noua editie VIVA! insotia de un cadou perfect pentru vacanta: tatuaje metalice temporare. Enjoy!