Are 29 de ani, iar imaginea lui din prezent i-a lăsat cu gura căscată pe mulți dintre fanii serialului „Doi bărbați și jumătate”.

Dacă în 2003, anul debutului sitcomului, Angus T Jones avea doar 10 ani și era un puști bucălat și inocent, acum acesta este un bărbat în toată regula, posesor de barbă stufoasă și doritor de viață liniștită. De altfel el a și părăsit Hollywood-ul în urmă cu 7 ani.

Angus T Jones, 28, is barely recognizable as he is seen for the first time in almost a year whilst treating his younger brother Otto to a barbecue dinner in LAŐs San Gabriel Valley.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7


Angus a jucat în serialul care i-a adus celebritatea încă de la debutul acestuia, în 2003, dar a renunțat la showbiz în 2012, îndreptându-se către… religie, după ce s-a alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea despre care spunea că a fost „creată” pentru el.

Angus T Jones a luat calea religiei

La puțină vreme după ce s-a îndreptat către Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Angus îndemna oamenii să „nu mai urmărească” emisiunea lui pentru că „le-a umplut capul de murdărie”, scrie The Hollywood Reporter.

„Nu poți fi o persoană cu frică de Dumnezeu și să fii într-o emisiune de televiziune ca asta. Știu că nu pot”, a mai spus el.

Anugus avea doar 19 ani atunci și, ulterior, și-a cerut scuze public, spunând că a fost „binecuvântat” că a lucrat la serial.

Doi ani mai târziu, totuși, Angus părea să-și mențină neclintit punctul de vedere: „Eram un ipocrit plătit pentru că nu eram de acord, dar tot o făceam. Îmi cer scuze, dar în rest, nu regret că am spus ceea ce am spus.”, a declarat el pentru revista People.

La apogeul carierei sale, Angus a fost cel mai bine plătit copil vedetă din televiziune. Câțiva ani la rând a câștigat câte 350.000 de dolari per episod.

În prezent, se estimează că ar avea o avere netă de aproape 20 de milioane de dolari, conform The Sun care citează Celebrity Net Worth.