”Din primele cercetări efectuate, se pare că şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu un autotren (TIR) parcat pe marginea părţii carosabile”, a transmis IPJ Sibiu, potrivit News.ro.

În accident au fost implicate patru persoane, iar două au fost declarate decedate. Este vorba despre o tânără de 19 ani şi despre un tânăr de 22 de ani. Celelalte două persoane au ajuns la spital în stare gravă.  Este vorba despre doi tineri, de 20 şi 22 de ani. 

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul de la Sibiu

Tinerii ieșiseră la o plimbare în oraș. la un moment dat, șoferul autoturismului a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un TIR care era parcat pe marginea drumului. Andrei Preda Pandele, tânărul de 19 ani, mort pe loc, era fiul unui politician din Brașov, Emanuel Preda. El se afla la momentul tragediei pe scaunul din dreapta, anunță Adevarul.ro.

La scurt timp a murit și Sonja Maria Untch, de 20 de ani, care se afla pe bancheta din spate a mașinii. Tânăra era fiica lui Untch Klaus, preot evanghelic și a unui cadru didactic. Ea absolvise Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu și se înscrisese la o facultate în Viena, Austria. De curând, se hotărâse să studieze în România. Alți doi tineri au fost răniți și duși la spital. Este vorba de Cosmin Mihai Spatariu, Brașov, pasager stânga spate, 20 de ani și Fabian Vlad Păvălașcu, 20 de ani, Brașov, spitalizat.

accident-sibiu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Andrei Preda Pandele va fi înmormântat joi, la Brașov

Emanuel Preda, antreprenor și politician, membru PSD Brașov, și-a găsit puterea de a scrie pe Facebook detalii despre priveghiul și înmormântarea fiului său, decedat la doar 19 ani. „Miercuri, 21 decembrie, de la ora 19.30 este programată slujba de priveghi, la Biserica ,,Adormirea Maicii Domnului” de pe str. Bisericii Române din Brașov. Înmormântarea va avea loc a doua zi, joi, 22 decembrie, de la ora 14, la aceeași biserică, în al cărei cimitir Andrei își va găsi somnul de veci”.

Tot părintele greu încercat de soartă a scris și un mesaj de dor, pe Facebook, pentru fiul lui, mort în accidentul de la Sibiu. „Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, a scris bărbatul pe Facebook, unde curg mesajele de condoleanțe.

Citește și: Sărbătoare mare! Fiul Ozanei Barabancea, care se reface după un accident cumplit, a împlinit 22 de ani!

Citește și: Ozana Barabancea, dezvăluiri îngrozitoare despre accidentul în care a fost implicat fiul ei: ”La mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea…”. Cum se simte acum tânărul