Dana Budeanu (43 de ani) și Andrei Hrebenciuc (37 de ani) pregătesc nunta secretă pe Coasta de Azur, anunță Playtech.ro. Creatoarea de modă și afaceristul cu care trăiește o poveste de iubire de câțiva ani își vor uni destinele într-o ceremonie intimă, la care nu sunt invitate mai mult de 40 de persoane, mai scrie sursa citată.

Andrei Hrebenciuc a divorțat acum doi ani

Fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc este liber să se recăsătorească, pentru că în urmă cu doi ani a divorțat de Irina Noapteș, cea care i-a fost soție timp de șase ani. Andrei Hrebenciuc a intrat în atenția presei mondene în anul 2007, când forma un cuplu cu Elena Băsescu, fata lui Traian Băsescu, cel mai mare rival politic al tatălui său, Viorel Hrebenciuc. Au fost un fel de Romeo și Julieta ai timpurilor moderne, iar relația lor nu a rezistat decât un an, până în 2008. Imediat după relația cu Elena Băsescu, Andrei Hrebenciuc s-a cuplat cu o tânără care provine dintr-o familie importantă. Irina Noapteș este fata lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători, în perioada martie 2005 – martie 2009. Alexandru Noapteș a murit în ianuarie 2022, la doar 60 de ani, iar ultima lui funcție publică a fost cea de director adjunct al ADP Sector 1, la care a renunțat în 2016.

Andrei Hrebenciuc și Elena Băsescu s-au despărțit în 2008

Cine este fosta soție a lui Andrei Hrebenciuc. Irina Noapteș este actriță

Andrei Hrebenciuc și Irina Noapteș au devenit un cuplu în 2008, când fata abia termina colegiul și se pregătea să plece la facultate, în Franța. Iubirea lor a rezistat pe perioada studiilor, iar tinerii au ajuns în fața ofițerului stării civile în 2014. Nunta grandioasă a avut loc la Palatul Snagov, cu peste 400 de invitați. Șase ani mai târziu, Irina și Andrei se separau la notar, în mare discreție.

Cu timpul, Irina Noapteș a devenit mult mai vizibilă decât Andrei Hrebenciuc, iar asta pentru că profesia pe care și-a ales-o a menținut-o în lumea artistică. Irina Noapteș este actriță și a absolvit UNATC în anul 2018, iar în 2020, chiar anul divorțului ei, a finalizat și un master în același domeniu. Născută pe 26 iulie 1990, Irina este actriță la Teatrul Elisabeta, dar a bifat câteva roluri și în filme: „Valea orbilor” (2018), „Ana, mon amour” (2017), „Dou[ lozuri” (2016), „Vera” (2015).

Irina și Andrei au ajuns în fața ofițerului stării civile în 2014SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cu ce se ocupă în prezent Andrei Hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc, născut pe 27 iunie 1984, este în prezent președinte al Consiliului de Administrație al unui mare producător de medicamente. În 2007 a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, „Facultatea de Economie Generala”, apoi și-a luat doctoratul în Economie, în cadrul aceleiași instituții. Tot la ASE profesează și ca lector unversitar. În data de 22 iulie 2021, Viorel Hrebenciuc, fost lider al PSD, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedării de păduri. De asemenea, fiul său, Andrei Hrebenciuc, a fost condamnat tot la doi ani de închisoare, dar cu suspendare. Decizia Curții de Apel Brașov nu este definitivă.

Citește și: Ce a putut să spună Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu: „Mi se pare femeia…”

Citește și: Imagine rară cu Dana Budeanu în costum de baie: ”Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

dana budeanu in costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 10 / 13

Citește și: Vacanța fabuloasă a Danei Budeanu. Ținute extravagante, locuri de vis și restaurante exclusiviste. Fetele ei au crescut și sunt superbe

Citește și: Dana Budeanu, apariție inedită la un târg de produse tradiționale. A făcut piața în rochie elegantă și pantofi cu toc