Când visezi flori, te trezești zâmbind! De cele mai multe ori, florile au un mesaj pozitiv în vise. Ele simbolizează speranța, bucuria, fericirea, dragostea și afecțiunea. Foarte rar se întâmplă ca florile să aibă un mesaj nefericit în vise, dar despre asta poți citi mai jos.

Ce mesaje primești când visezi flori

Flori albe: reprezintă nevoia ta de speranță, nevoia de liniște și de afecțiune; poate că traversezi o perioadă mai tensionată sau întâmpini probleme și ai nevoie de mai mult optimism pentru a te ocupa de ele.

Flori foarte colorate: reprezintă bucurie, fericire, dragoste împărtășită. Când visezi flori colorate înseamnă că ești mulțumită de deciziile pe care le-ai luat și că ești împăcată cu tine. Pe de altă parte, ele simbolizează credința ta că vei găsi pe cineva care să te iubească așa cum meriți.

Flori îmbobocite care înfloresc: daca visezi flori care încep să se desfacă și să înflorească, ele semnifică începutul unei noi relații și speranța că totul va fi bine.

Flori ofilite: în subconștientul nostru, florile ofilite sunt asociate cu durerea și moartea; este posibil ca ele să te avertizeze că o situație dificilă se va încheia în defavoarea ta sau că cineva drag îți va întoarce spatele când îi ceri ajutorul.

Diverse situații în care visezi flori

Visezi că primești flori: cauți pe cineva care să te iubească, să te aprecieze și să te ocrotească

Visezi că dăruiești flori: cauți mai multă înțelegere de la cei din jur sau este un semn că vei profita curând de o situație norocoasă.

Visezi că plantezi flori: acest vis este unul cu semnificații complexe și poate fi legat de speranțele tale de dragoste, dar și de începutul unei sarcini care va aduce multă bucurie în familie.

Visezi că porți flori în păr: subconștientul arată că ești fericită, că te simți iubită și cu adevărat apreciată de bărbatul din viața ta.

Visezi că îngrijești florile din ghivece: este un avertisment că cineva drag va avea nevoie de tine sau că va avea probleme de sănătate; poate fi vorba despre un părinte, despre o soră sau chiar despre un copil.