Copiii care se nasc în 2023 sunt protejați, înainte de toate, de zodia Iepurelui de Apă. Anul 2023, în astrologia chineză, este anul Iepurelui, o zodie norocoasă, care favorizează nașterea copiilor, femeile însărcinate, bebelușii și tot ceea ce ține de familie.

Anul 2023 este un an bun să concepi și să aduci pe lume un copil. Este totodată anul numărului 7 (2+0+2+3), un număr puternic și benefic, cu energii protectoare, care favorizează familia, iubirea, copiii și viitorul tinerilor.

Ce arată numărul 7 despre copiii care se nasc în 2023

Copiii care vor veni pe lume în anul numărului 7 sunt înzestrați cu trăiri profunde și cu o sensibilitate rară. Ei trebuie înconjurați cu multă iubire și răbdare, ei au nevoie de încurajarea părinților și de un mediu stabil pentru a se dezvolta frumos.

Intuiția lor este puternică și vor avea încă din liceu înclinații spre studiul filosofiei, istoriei și literaturii. Sunt firi retrase, dar trebuie să învețe să își facă prieteni pentru că în viață vor avea nevoie de sprijin emoțional și vor avea nevoie de persoane apropiate care îi pot ajuta să treacă prin tot felul de experiențe.

Pe de altă parte, ei sunt protejați de vibrația benefică a numărului 7, iar viața lor va fi mult mai ușoară decât a altor copii. Vor avea adesea parte de ocazii bune, vor face alegeri inspirate și vor știi cum să se pună la adăpost de greutăți, datorită intuiției lor profunde.

Ce influență are zodia Iepurelui asupra bebelușilor din 2023

Copiii care se nasc în 2023 sunt totodată protejați și de zodia Iepurelui. Acest animal simbolizează familia, protecția și dragostea în astrologia chineză. Este o zodie benefică pentru familiști, pentru femeile însărcinate și pentru copiii mici.

Bebelușii din acest an vor fi ocrotiți de binefacerile acestei zodii care le prevestește un destin liniștit, fără mari cumpene și schimbări dramatice. Copiii care se nasc în 2023, în zodia Iepurelui, vor fi muncitori și norocoși, își vor organiza viața după cele mai bune principii, se vor bucura de o familie iubitoare și vor avea parte la rândul lor de copii buni.

Viața lor va fi foarte rar încercată de greutăți, ei vor învăța treptat cum să se protejeze și vor aprecia toate lucrurile bune pe care le vor primi. De asemenea, se vor bucura de o sănătate robustă, deoarece Iepurele este o zodie care ocrotește sănătatea.