Folosește o gamă de îngrijire pentru volum

Ingredientele speciale din aceste produse reușesc să ridice ușor rădăcinile și să dea mai mult volum. Pentru că balsamul și măștile sunt mai consistente și îngreunează firul de păr, luându-i din volumul natural, e bine să folosești pentru îngrijire un tratament sub formă de spray. Pulverizează-l pe părul umed și încearcă să îl distribui cât mai uniform.

Pune-ți bigudiuri mari

Nu ai găsit până acum nicio metodă prin care părul tău să capete mai mult volum? Încearc-o pe aceasta, căci va da, cu siguranță, rezultate. Imediat după baie, descurcă-l, ia șuvițe medii și pune-le pe bugudiuri mari. Pulverizează puțin spray cu fixare medie, apoi usucă părul cu aparatul. La final, dă jos bigudiurile, dă-ți tot părul în față, desfă buclele cu degetele, apoi umflă-l puțin folosind uscătorul. Obții o coafură feminină, cu onduleuri mari și naturale.

Aplică spumă la rădăcină

Pune pe palme puțină spumă modelatoare pentru volum și masează rădăcinile cât părul e încă umed. Aceasta ridică firul de păr și menține forma coafurii mai mult timp. A doua zi, când vrei să aranjezi părul, e suficient să umezești puțin rădăcinile, fără să mai fie nevoie să aplici din nou spumă. Dacă folosești această metodă, spală-ți părul o dată la două zile, căci spuma poate îmbâcsi rădăcina.

Usucă mai întâi la rădăcina

Ca să obții mai mult volum, folosește aparatul și usucă-te cu capul în jos. Aerul cald dă un plus de volum și modelează coafura. Începe întotdeauna cu rădăcinile și mișcă aparatul în sens invers direcției de creștere. În tot acest timp, treci ușor degetele prin păr. Ca să dai volum chiar la rădăcini, te ajută o perie mare, rotundă, dar ai grijă cum o folosești: rulează șuvițe subțiri sau medii, usucă-le, lasă-le să se răcească și abia apoi desfă-le. Vârfurile pot fi lăsate să se usuce natural.

Tapează ușor părul în creștet

Indiferent că îl lași liber sau îl aranjezi într-un coc, coafura ta va avea mai mult volum dacă tapezi puțin rădăcina, în creștet. Ia șuvițe egale, tapează-le ușor, apoi aplică fixativ exact la rădăcina lor. La final, dă-le înapoi pe spate și aranjează părul în forma pe care ți-o dorești.