Lung  și natural

Nu vrei să renunți la părul lung? Nici nu trebuie, pentru că vara asta e din nou în tendințe. Se poartă părul lung în forme din cele mai diverse, de la perfect întins la bucle lejere. Ușor de aranjat, coafura e potrivită pentru orice moment al zilei, asigurând un aer rafinat și feminin. Ca să obții bucle inegale, care să se suprapună perfect, șuvițele din lateral și cele din spate trebuie filate. Dacă părul e bogat, balsamul e obligatoriu, pentru că te ajută să-l descurci mai repede. Pentru regenerare, strălucire și protecție ai însă nevoie în fiecare săptămână de o mască cu vitamine. După baie, piaptănă tot părul, aplică puțină spumă, usucă-l bine, apoi fă-ți câteva bucle cu ondulatorul. Dă din nou părul pe spate și desfă onduleurile cu degetele.

Cocuri lejere

Sunt alegerea ideală în zilele caniculare. Se poartă aproape orice tip de coc casual, dar în special cele cu mult volum făcute cât mai sus, în vârful capului. Poți fie să urmezi un anumit model, fie să-l prinzi ca în coadă, apoi să-l rotești și să îl fixezi cu agrafe. Oricum ar fi, nu insista prea mult pe finisarea lui, ci păstrează o notă oarecum dezordonată: lasă vârfurile să iasă în afară și șuvițe scurte să cadă lejer pe lângă coc.  Pentru finisare, pulverizează la final puțin fixativ. Cu cât firul de păr e mai subțire, cu atât acțiunea produsului trebuie să fie mai puternică.

Codițe în fel și chip

De la codițele simple sau cele răsucite până la împletiturile mai elaborate, toate reprezintă alegeri șic pentru sezonul estival și variante de luat în seamă atunci când îți dorești o schimbare de look în tendințe. Cele strânse și foarte finisate completează perfect un look atent ales, cele mai lejere, făcute la bază sunt mai potrivite pentru ținutele casual, de zi cu zi. Se realizează ușor, indiferent de tipul de păr și nu ai nevoie decât de puțină spumă, aplicată pe părul umed, pentru ca rezultatul final să fie unul reușit.

Scurt și dezordonat

Frizurile băiețești, cât mai filate și asimetrice domină tendințele din acest an. Dacă nu ai un păr foarte bogat, o astfel de coafură ți se potrivește de minune. Pentru un look șic, fă-ți un breton asimetric, cu șuvițe mai lungi și mai scurte și vopsește-te într-o culoare deschisă, de vară. Aranjarea rapidă e avantajul major al acestei tunsori. Nu trebuie decât să aplici puțină spumă după baie sau un gel fixator pe vârfuri, după uscare.