Rochii și fuste vaporoase

Nu te avantajează fustele deasupra genunchiului, cele drepte sau conice. Cel mai bun model pentru tine este cel evazat, in A, până la genunchi sau chiar peste. Materialele fluide ascund mai bine zonele pline, căci cad natural fără să se muleze. Rochiile lungi, până în pământ sunt mult mai potrivite pentru tine, mai ales modelele vaporoase și ample de vară.

 

Poartă tocuri

Tocurile înalte alungesc silueta și subțiază vizual linia piciorului. Evită pantofii cu baretă în jurul gleznei, căci fac picioarele să pară mai scurte. Toamna și iarna, poartă dresuri mate, închise la culoare, de preferat în același ton cu nuanța pantofului.  Pentru sezonul cald, alege pantofi în nuanțe pastelate sau tonuri de bej.

 

Atrage atenția în partea de sus

Păstrează imprimeurile și culorile deschise sau intense numai pentru partea superioară a corpului. De asemenea, poți atrage atenția în această zonă prin diverse trucuri cum ar fi: un decolteu în V, o bluză cu volan, un imprimeu floral delicat. Partea de jos are nevoie numai de piese uni în culori închise, nicidecum de imprimeuri aglomerate și mari.