Crema antirid

Hidratatea stă la bază unui ten sănătos și strălucitor, așa că îngrijește-l zi de zi. Ai nevoie de o cremă anti-rid cu proprietăți energizante, care să redea pielii confortul, să ofere un plus de vitalitate și de prospețime. Îngrijirea pe timpul nopții este la fel de importantă, așa că folosește înainte de culcare o cremă de noapte nutritivă și calmantă.

Compresele cu ceai de tei

Pregătește o cantitate mai mare de ceai din flori de tei și strecoară-l. Pune-l într-un bol, înmoaie un prosop mic, stoarce-l și aplică pe fața curată. Alternanța cald-rece pune sângele în mișcare și oferă prospețime, așa că pentru un ten revigorat, poți alterna compresele calde cu ceai cu unele reci, cu apă.

Masajul cu cuburi de gheață

E un remediu excelent pentru tenul tern, obosit, pentru că revigorează rapid, diminuează pungile de sub ochi, dă fermitate și închide porii. Pentru ca metoda să fie și mai eficientă, în loc de cuburi simple de gheață, fă un ceai de mentă, lasă-l la răcit, apoi toarnă-l în forma de cuburi de gheață și bagă în congelator. Ia unul-două cuburi, învelește-le într-o bucată de tifon sau într-o batistă și masează pe tenul curat, 1-2 minute.

Masca cu ingrediente naturale

Pentru tenul matur, obosit și tern, para și mierea au efecte miraculoase. Ia o pară mică, bine coaptă, curăță coaja și dă-o pe răzătoarea mică sau piseaz-o cât mai mărunt cu furculița. Adaugă o linguriță de miere și amestecă. Aplică uniform pe tenul curat și las-o să acționeze un sfert de oră. La final, clătește bine cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă.

Gelul de ochi, nelipsit

Un gel răcoritor anti-oboseală va îngriji perfect această zonă sensibilă, va hidrata, calma, împrospăta și va reda luminozitatea. De 2-3 ori pe săptămînă, folosește o mască pentru ochi, pe bază de ingrediente naturale, sub formă de plasturi. Aceasta are o acțiune mai intensă, tonifică și decongestionează zona.

Sursa foto: Flickr.com