Colierul supradimensionat

Când vorbim de ținutele monocrome, ne gândim imediat la piese ori accesorii care să le scoată din monotonie. Iar colierul mare, în culori aprinse este unul dintre aceste accesorii. Pentru ținutele în culori închise sau neutre – negru, maro, gri, bej –  alege coliere într-una sau mai multe culori puternice: violet, albastru cobalt, verde smarald, burgundy etc. Se va transforma imediat în piesa centrală a ținutei.

     Eșarfa

Îndulcește și chiar înveselește ținutele mai sobre, iar celor casual le dă un aer urban-relaxat. Alege-o în funcție de ținută: scurtă, la baza gâtului sau, dimpotrivă, lungă și foarte bogată, uni sau cu imprimeu, simplă sau cu franjuri. De asemenea, forma dictează de cele mai multe ori felul în care o porți: cu colț, pe lângă gât, gen guler etc. Trei-patru eșarfe diferite ca stil îți pot accesoriza aproape orice ținută din garderobă.

     Geanta

Nu trebuie să aibă neapărat o culoare aprinsă ca să îți înveselească ținuta. Poate fi într-o combinație plăcută de culori sau cu un model inedit și interesant. Dacă preferi gențile cu baretă lungă și porți rochie sau fustă, poartă-le pe un umăr, adică altfel decât de obicei, petrecute peste corp. De asemenea, dacă ai mai multe genți de același fel, ar trebui să încerci un model nou, căci cu siguranță îți va revigora lookul.