Așa s-a asigurat omul de radio și TV că vestea pe care avea să o împărtășească avea să ajungă la toată lumea și că va avea impact.

A detaliat apoi pentru click.ro: ”Mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta”.

În vârstă de 40 de ani, Mihai Morar a stat o perioadă departe de televiziune. A decis însă acum că va reveni pe micile ecrane.

Binecunoscutul om de radio și de televiziune nu a dat prea multe detalii despre noul proiect în care va fi implicat, afirmând doar că reia televiziunea și că proiectul e unul extrem, de important pentru el, un veritabil al patrulea copil.

De-a lungul anilor, Mihai Morar a fost o prezență constantă pe micile ecrane, acesta prezentând mult timp emisiunea ”Răi da’ buni”, de la postul de televiziune Antena Stars.

În perioada pandemiei de coronavirus, Mihai Morar a realizat podcasturi la care a avut invitate numeroase personalități.

Este un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”

”Podcastul a fost cel mai mare câștig pe care l-am avut în pandemie, am renunțat la TV și am reușit să am spațiul mental cât să mă gândesc ce fac mai departe, iar pandemia, lockdown-ul mi-au dat timpul ăsta. Sunt convins că am mai mulți urmăritori ca la emisiune”, a declarat Mihai Morar.

”Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla la momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după”, a adăugat Mihai Morar.

Vezi și Mihai Morar, despre cum e să fii tată de trei fete la 40 de ani. Cea mică încă e alăptată! Câți ani are Roua

Citește și:

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe va fi tată pentru a treia oară: „Este cel mai…”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Ce mesaj i-a transmis afaceristul, în văzul lumii