Lisa Bonnet și Jason Momoa s-ar fi împăcat, a declarat un apropiat al cuplului. Mai mult, el s-ar fi mutat înapoi acasă, iar cei doi și-au reluat viața împreună.

”Jason s-a mutat înapoi la Lisa şi e clar că s-au împăcat”, a spus apropiatul celor doi. ”Au decis să repare, în loc să se dea bătuţi, fiindcă au investit atât de mult unul în celălalt”, a spus sursa, conform The Mirror.

‘Game of Thrones’ season eight premiere, Arrivals, New York, USA – 03 Apr 2019SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Deși au anunțat la începutul anului, poetic, că vor să-și dea libertate unul altuia, se pare că nu le-a fost așa de bine în noua postură. Jason Momoa, de 42 de ani, a trăit în această perioadă într-o rulotă parcată în curtea unui prieten, nu departe de mare, părând că nu-și găsește locul. Asta, deși averea i-ar fi permis să locuiască oriunde, el fiind la apogeul carierei.

Împăcarea îi bucură cel mai mult pe cei doi copii ai cuplului, Lola, de 14 ani, şi Nakoa-Wolf, de 13 ani.

Lisa Bonnet, în vârstăd e 54 de ani, a fost căsătorită cu Lenny Kravitz, cu care are o fiică, cântăreață și actriță, Zoe Kravitz. Și acaesta a divorțat recent.

Vezi și El este unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, dar cum arată copiii lui Jason Momoa

Citește și:

Coșmarul neștiut al lui Emil Rengle de la Survivor România. Groaznic prin ce a trecut din cauza mamei sale…

Vladimir Putin și-ar fi mutat membrii familiei într-un „oraș subteran” din Siberia, conceput pentru a supraviețui unui război nuclear