Analistul Artem Kruglov, expert în cariera şi biografia lui Vladimir Putin şi editorul site-ului “Putinism”, a vorbit, acum ceva vreme, înainte de izbucnirea conflictului ruso-ucrainean, într-un interviu amplu pentru Radio Europa Liberă, despre trecutul liderului de la Kremlin. Unul dintre detaliile dezvăluite de Kruglov se referă la modul în care s-au cunoscut părinţii lui Putin.

“Tatăl lui Putin avea un comportament, cum se spune azi, deviant”, afirmă Kruglov. “Deseori devenea agresiv fără să ia în calcul consecinţele. A mers la o fata care îi plăcea, era singură în casă, dar nu l-a lăsat să intre în curte. El a pus mâna pe o furcă şi a încercat să distrugă poarta. Cumva a făcut o gaură şi prin ea i-a înfipt fetei, fără să vrea, furca în ochi. Aproape a ucis-o.

Fata a fost dusă la spital, i-au pus un ochi de sticlă, iar rudele ei l-au pus să o ia de nevastă, ameninţându-l că altfel îi fac plângere penală. Aşa că tatăl lui Putin s-a însurat cu ea”, a declarat acesta. O întâlnre care nu a avut nimic de-a face cu romantismul, o întâmplare care a pecetluit destine, cum se întâlpla în acele timpuri.

Povestea a fost dezvăluită prima data în 2002, în ziarul Moskovskâi Komsomoleţ, într-un reportaj făcut în satul natal al liderului rus, Pominovo. Bătrânii povesteau atunci că Vladimir Putin Sr. avea obiceiul să ridice fustele fetelor la petreceri, iar mama actualului preşedinte, Maria, se jena de faptul că are ochi de sticlă şi încerca să stea tot timpul din profil.

Așadar, părinții lui Vladimir Putin au fost Vladimir Putin și Maria Putin. Tatăl președintelui rus s-a născut în anul 1911. Tot în anul 1911 se năștea și mama lui Vladimir Putin, Maria. Se pare că cei doi s-au cunoscut în satul Pominovo, aflat la 50 de km de Tver, pe când aveau amândoi 17 ani, în anul 1928.

ei doi ar fi avut un fiu pe nume Albert, dar ar fi murit înainte de începerea celui de-al Doilea Război Mondial. Ulterior, Maria a mai născut un băiat, care a fost numit Viktor, dar nici acesta nu a supraviețuit. Se pare că copilul ar fi murit din cauza unei boli grave.

În 1952, femeia l-a născut pe Vladimir Putin. Potrivit mai multor analiști, părinţii președintelui rus nu au avut nicio influenţă intelectuală asupra fiului lor, fiind oameni modești. Tatăl lui VladimirPutin, Vladimir Spiridonovici Putin, a murit în 1999, iar Maria a decedat în 1998.

O femeie din Georgia susține că este adevărata mamă a lui Putin

O femeie din Georgia, Vera Putina, susține că Vladimir Putin este fiul ei. Aceasta a povestit că președintele rus a fost trimis la bunicii lui, în orașul Ocior, așa explicând lipsa de lângă el.

Spusele femeii au fost dovedite și de registrele școlii generale din acest oraș, unde figurează numele elevului Vladimir Putin, care ar fi studiat aici între 1959 și 1960.

Aceasta a dezvăluit că tatăl lui Putin este un mecanic rus, Platon Privalov. Bărbatul ar fi lăsat-o gravidă în timp ce era căsătorit cu o altă femeie.

Ulterior, femeia și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, iar acesta i-a cerut să renunțe la fiul său, așa că l-a trimis părinților tatălui său, în Rusia.

Femeia mai spune că părinții menționați în biografia oficială a lui Vladimir Putin, l-ar fi adoptat.

Vezi și Profilul psihologic al lui Putin „arată narcisismul malign, psihopatic, degenerativ“. Ce spune celebrul psihiatru Gabriel Diaconu despre rădăcinile comportamentale ale liderului de la Kremlin

Citește și:

Cum a venit liderul cecen Kadyrov să lupte în Ucraina? Imaginile cu el s-au viralizat pe rețelele de socializare

Cât va mai dura războiul din Ucraina. Carmen Harra, previziune sumbră: ”Atunci când doi se bat, al treilea câştigă”