Fostul om de afaceri a oferit mai multe detalii cu privire la starea lui de sănătate. Iată cum se simte după intervenția la inimă.

Cum se simte Irinel Columbeanu după intervenția pe cord deschis

Irinel Columbeanu a suferit, recent, o operație pe cord deschis și, la 64 de ani, a trecut cu bine peste această provocare imensă.

În urmă cu circa două săptămâni, mai exact pe data de 18 februarie, fostul soț al Monicăi Gabor a acuzat o stare de rău, chiar după lansarea celei de-a doua cărți, „Apofenia”.

Acesta a sunat la Ambulanţă şi a solicitat ajutor, iar cadrele medicale au constat că afaceristul a suferit un accident vascular cerebral.

Astfel, Irinel Columbeanu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost supus unei intervenții chirugicale de montare a unui stent.

Din fericire, fostul afacerist a trecut cu bine și peste această grea încercare. El a mărturisit pentru Playtech că se simte foarte bine. Totuși, Irinel Columbeanu va trebui să-și schimbe stilul alimentar.

„Mă simt foarte bine acum, parcă am renăscut. Mi s-a montat un stent și de aici înainte va trebui să am grijă ce mănânc, ce beau.Voi renunța la tot ce mi-ar putea face rău, gen coastă de porc grasă, un păhărel cu tărie sau altele. Nu mai consum nici dulciuri, e posibil să am și un diabet și voi evita grăsimile. Cred chiar că mâine mă voi putea externa”, a declarat fostul om de afaceri după operația suferită luni.

„Sunt la Spital de Elias din data de 18 februarie. La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele două lansări.

Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit, am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea,  pentru că am colesterolul mare”, declara Irinel Columbeanu și pentru Click!, înainte de operație.

Ulterior, medicii i-au transmis omului de afacere că trebuie operat la inimă în cel mai scurt timp pentru a i se monta stent și pentru a i se curăța carotida.

Irinel Columbeanu nu este la primul AVC

Fostul miliardar de la Izvorani a mai precizat că nu a avut niciun fel de emoții înaintea intervenției chirurgicale.

Irinel Columbeanu mai are astfel de episoade la activ, cel mai recent în anul 2008, episod relatat și în primul volum al cărții sale.

În 1981, pe când avea doar 23 de ani, omul de afaceri a mai avut un accident vascular cerebral. „Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că în 1981 am mai avut un AVC și drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci, mai ales că eram tânăr”, a mai spus Irinel.

Amintim că fostul partener de viață al Monicăi Gabor și-a lansat, recent, două cărți autobiografice. Problemele de sănătate au apărut la scurt timp de la cel de-al doilea eveniment literar.

Citește și:

Vladimir Putin și Ludmila Aleksandrova au divorțat după 30 de ani de mariaj. Cu cine e căsătorită acum fosta lui soție?

„Vladimir Putin este un psihopat periculos”. Dezvăluirile dure făcute de un dizident rus care l-a înfruntat pe Putin