Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, cu care nu a fost niciodată căsătorit. Cert este că cei doi nu msi fomează un cuplu. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex, Patrick și Mark. De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre, care au ajuns și în presă.

La podcastul ”Fără Filtre”, Dan Bittman a vorbit despre Liliana Ștefan, explicând că nu au rămas în relații bune după ce s-au separat. Artistul a afirmat că și-ar fi dorit să rămână în relații bune cu fosta sa parteneră, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună.

De asemenea, Dan Bittman a spus că atunci când s-au separat, i-a lăsat Lilianei Ștefan casele pentru ca aceasta să nu aibă dificultăți din punct de vedere financiar.

Ea a închis toate căile de comunicare

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii. Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele ca să nu aibă nicio problemă materială”, a declarat Dan Bittman, notează wowbiz.ro.


”Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a completat solistul trupei Holograf.

Nu doar că nu ține la supărare, dar artistul cu multe iubite la activ are o nouă femeie în viața sa, după cum scrie Cancan.

La sfârșitul lui 2020, Dan Bittman mărturisea că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui și că de un an nici nu mai locuiau împreună. În tot acest timp, apropiații afirmau că artistul s-ar fi iubit cu Monica Odagiu, iar ulterior ar fi făcut o pasiune pentru mezzosoprana Andreea Ilie.

Cine este noua iubită a lui Dan Bittman

Se pare că actuala iubită n-ar fi tocmai actuală. Potrivit informațiilor prezentate de Cancan, femeia alături de care Dan Bittman simte fiorii dragostei la cei 59 de ani ai săi ar fi originară din Timișoara, mamă a doi copii și cu un divorț în plin proces de derulare.

Relația lor amoroasă ar fi început în urmă cu doi ani, iar dovezile de iubire ar fi început să apară. Cele mai recente, chiar de Valentine’s day, când, spun sursele, acesta i-ar fi dăruit un inel.

Vezi și Dan Bittman, fotografii rare cu toți cei trei băieți ai lui! Ca niște brazi!

Citește și:

Ies la iveală detalii șocante despre părinții lui Putin. Tatăl avea un comportament deviant: i-a scos un ochi celei care avea să-i devină soție

Reacția soției lui Volodimir Zelenski după discursul emoționant al președintelui