La prima sa apariție televizată, el era gazda uneia dintre cele mai de succes emisiuni ale acelor timpuri.

Ce emisiune prezenta artistul

Astăzi este una dintre cele mai apreciate vedete, fiind celebru pentru calitățile de entertainer, însă puțini știu sau își amintesc cum arăta Horia Brenciu când a apărut prima oară la TV. Artistul, care de-a lungul anilor a apărut în postura de cântăreț, alături de trupa sa, dar și de jurat în cadrul mai multor producții TV, a fost mulți ani prezentator TV.

Prima apariție a lui Horia Brenciu a fost la TVR, acolo unde a prezentat celebra emisiune „Robingo”.

Născut la Brașov, tânărul Horia, care pe atunci avea doar 20 de ani, reușea să cucerească publicul cu stilul său plin de vitalitate. O înregistrare din arhiva postului public de televiziune din România dezvăluie cum arăta prima emisiune „Robingo”, în care Horia Brenciu își făcea debutul în fața camerelor.

Producția reprezenta un concurs de cultură generală, iar primii concurenți erau chiar angajați ai TVR, în episodul-pilot difuzat în urmă cu aproape 29 de ani.

„Aş vrea întâi să vi-i prezint… pentru început pe cei trei concurenţi care au dorit să participe al această ediţie”, au fost printre primele cuvinte ale lui Brenciu la TV, vizibil emoționat.

Artistul, despre prima sa apariție TV: „Îmi amintesc perfect că nu dormisem deloc…”

Nostalgia îl cuprindea pe Horia Brenciu în urmă cu câțiva ani, când artistul își amintea despre primele sale momente petrecute la postul public de televiziune, relatează Impact.ro. Jocul interactiv difuzat de TVR s-a bucurat de o popularitate uriașă în România, în anii ’90.

Dincolo de imaginile surprinse de camerele de filmare, Horia recunoștea într-o postare în mediul online că prima ediție a fost una extrem de emoționantă. „3 octombrie 1993… Prima mea apariție oficială pe postul public de televiziune s-a produs într-o duminică, direct în prime time, acum fix 28 ani! Era Robingo, prima licență internațională din România a unui format de televiziune străin.

Îmi amintesc perfect că nu dormisem deloc, cu o noapte înainte, iar toate cuvintele pregătite pentru începutul emisiunii s-au evaporat brusc, imediat cum mi-am auzit numele. Aveam 21 ani. Restul e… istorie”, scria Horia Brenciu pe Facebook, în urmă cu mai mult timp.

horia-brenciu-in-1993SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Horia Brenciu a fost gazda emisiunii concurs „Robingo” în perioada 1993 – 1998, după ce realizatorul Doru Dumitrescu l-a remarcat în urma unei emisiuni de jocuri pe plajă.

O vizionare neoficială i-a adus artistului de astăzi primul contract de televiziune. Astfel, debutul lui Horia în fața camerelor a coincis cu prima ediție a emisiunii interactive „Robingo”, din luna octombrie 1993.

Vezi și Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 7 ani. Toma e adorabil!

Citește și:

Dan Bittman, adevărul despre relația cu cea care i-a dăruit trei băieți: ”Din păcate, nu sunt bine cu Liliana”. Cântărețul are nouă iubită!

Președintele Ucrainei, mesaj pentru România. Ce ne-a transmis liderul de la Kiev