Legătura misterioasă dintre mamă și copil, dar mai ales telepatia dintre mamă și fiică nu se pierde niciodată. Din contră, cu timpul, ea se poate accentua, dacă legătura dintre cele două rămâne foarte apropiată. Chiar dacă trec anii, chiar dacă fiica ajunge și ea la rândul ei mamă, relația spirituală și sufletească pe care o are cu propria mamă rămâne surprinzător de puternică. Este o legătură supranaturală și în același timp firească, bazată pe o dragoste și o înțelegere dincolo de simțuri.

Premonițiile, legături supranaturale între mamă și copil

Orice mamă a avut cel puțin o dată ocazia de a se convinge că telepatia cu fiul sau fiica ei este deosebit de puternică. Mamele simt de la distanță, de la mii de kilometri, mai ales când copiii lor sunt bolnavi sau când sunt în pericol.

Sunt momente în care o mamă se simte brusc îngrijorată pentru copilul ei, ea simte că ceva nu este în regulă, are o stare de anxietate pe care nu o poate explica. Și de cele mai multe ori aceste sentimente sunt verificate.

Este de ajuns să dea un telefon la grădiniță și să afle că, într-adevăr, copilul are febră sau a vomitat și trebuie dus acasă. Sau este contactată de bonă și află că micuțul a avut un accident.

Telepatia dintre mamă și fiică, o conexiune misterioasă

Dincolo de celule, dincolo de ADN și moștenirea genetică, dincolo de premoniții, între mame și fiice rămâne de-a lungul vieții o legătură profundă și stranie. De multe ori, aceasta se accentuează când fiica are la rândul ei copii și realizează ce se petrece în sufletul unei mame.

Din primii ani de viață, mama este un model pentru fiica ei, cu atât mai mult dacă este o mamă iubitoare, înțeleaptă, care își crește copilul într-o atmosferă echilibrată.

Încă de la 3 – 4 anișori, cea mică o copiază. Vrea să îi poarte hainele, bijuteriile, vrea să se dea cu ruj sau să aibă aceeași meserie ca mama ei când va fi mare. Personalitatea mamei lasă o amprentă puternică asupra fiicei sale. Copila începe să reacționeze ca mama ei, vorbește ca mama ei, începe să aibă aceleași preferințe.

Dragostea maternă, cel mai puternic scut

Iubirea unei mame și iubirea copilului pentru mama lui nu poate fi comparată cu nimic. Telepatia dintre mamă și fiică rămâne foarte puternică de-a lungul vieții și are ceva magic pe care, poate, doar relația dintre frații gemeni o mai are.

Se întâmplă adesea să se caute una pe alta în același timp, reacționează la fel în situațiile limită, fiica își construiește de obicei același gen de viață ca mama ei, tocmai pentru că există această relație fenomenală între ele.

”Legătura dintre mamă și fiică este deosebit de valoroasă, pentru că cele două țin foarte mult una la cealaltă și amândouă investesc aproape totul în familie”, arată dr. Karen Fingerman, specialistă în dezvoltarea umană și sociologia familiei.

Ea este autoarea cărții ”Mamele în vârstă și fiicele lor adulte: un studiu al emoțiilor”, în care arată că 88% dintre fiicele intervievate, toate de peste 40 de ani, au subliniat că mamele lor au avut cea mai puternică influență asupra lor, în comparație cu tații.

Devotamentul dintre o mamă și fiica ei, sentimentele statornice și spiritul de sacrificiu, mult mai accentuat decât la bărbați, transformă legătura dintre cele două femei într-o conexiune telepatică uimitoare.